18 Nisan 2026 tarihinde A101 Kapıda üzerinden verdiğim 9126041854089470 numaralı siparişimde bazı ürünlerim eksik teslim... edildi. Siparişimde bulunan 1 adet Fanta 1 litre portakal gazlı içecek, 1 adet Eti Karam Gurme Bitter 3X50, 1 adet Ülker bitter çikolata, 1 adet Nestle Antep fıstıklı çikolata ve ...
Küflü Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Sorunu
İslim
14 Ekim 2024 16:47711
11 Ekim tarihinde A101 Kapıda sitesinden sipariş verdim. Nestle kare çikolata aldım, küflü, bozuk ve eksik geldi. Müşter...i hizmetlerine söylediğim zaman, paketi açtığım ve kutusunu çöpe attığım için talebimi almadılar. Gerçi Gaziantep'te birçok A101 şubesine kilit vuruldu, isabet olmuş.
Eksik ve Yeniden Ambalajlanmış Ürün Teslimatı
Efe
2 Ekim 2024 19:21363
"Geç te olsa A101 dönüş sağladı ve mağduriyetimi giderdi. Aynı alışverişte başka bir marka çikolata da almıştım o üründe bozuktu. Yetkililere önerim adresime hizmet veren mağazayı denetlesinler. Teşekkürler..."
A101 Eksik Ürün Hayal Kırıklığı!
Mükrim
3 Şubat 2024 06:48874
13.01.2024 tarihinde A101 Kapıda uygulamasından sipariş verdim. Siparişimin içinde 5 adet Nestle Crunch olması gerekirke...n, poşette sadece 2'sı vardı; 3 ürün eksik geldi. Siparişim gelir gelmez uygulama üzerinden durumu belirttim; neredeyse aradan 3 hafta geçti. Konu hakkında hiçbir gelişme kaydedilm...
A101 Alışveriş Ve İade Süreci
Mevlüt
25 Ağustos 2023 21:461.311
A101 den 9123082512548915 siparişimi mobil siteden verdim. Siparişim geldi. Baktığımda 3 ürünün iptal edildiğini, 6 alış...veriş poşeti ücreti yansıdığını ama 3 poşetle ürünlerin geldiğini, yumuşatıcı, çamaşır suyunun ve çikolatanın aynı poşette olduğunu ve çikolatanın ezildiğini gördüm. Müşteri temsil...
A101'de veresiye (Hadi Veresiye) kullanmak, T.O.M. Katılım Bankası altyapısı üzerinden çalışan bir “Şimdi Al, Sonra Öde” sistemiyle mümkündür. Kullanıcı, Hadi uygulamasını indirip kimlik bilgileriyle kaydolduktan sonra, limit onayı alarak mağaza kasasında ya da A101 Kapıda (online) alışverişlerinde bu limiti seçebilir.
Fiziksel Mağazada Veresiye Kullanımı
- Kasada “Hadi ile ödeme” talebinde bulunulur.
- Hadi uygulamasında QR kod butonuna basılır, ödeme kaynağı olarak “Hadi Veresiye” seçilir.
- POS cihazı QR kodu okur, T.O.M. Bankası limit ve bakiye kontrolü yapar.
- Onay alındığında tutar veresiye bakiyesinden düşer ve işlem tamamlanır.
A101 Kapıda (Online) Veresiye Kullanımı
- Sepet onaylandıktan sonra ödeme ekranında “Hadi Kredilerim ile Öde” seçilir.
- Kullanıcı Hadi uygulamasına yönlendirilir, “Bekleyen İşlemler” menüsünden onay verilir.
- Limit müsaitse “Tek Çekim Veresiye” ya da “Taksitli” seçeneklerinden biri tercih edilir.
- Onay sonrası sipariş “Ödendi” statüsüyle A101 sistemine aktarılır.
Ödeme ve Geri Ödeme Detayları
- Standart kar oranı %3,99 (aylık) olup, 1.000 TL kullanımda geri ödeme yaklaşık 1.103,74 TL’dir.
- Gecikme cezası %4,80 (aylık) olarak uygulanır.
- Kampanya dönemlerinde (örnek: 31 Ocak’a kadar) vade farksız %0 kar oranı sunulabilir.
- Ara ödeme sadece bir kez yapılabilir; bu ödeme kalan taksit tutarını düşürür, vadeyi kısaltmaz.
- Veresiye ile alınan ürün iade edildiğinde tutar doğrudan veresiye limitine yansır, nakit iade yapılmaz.
Bilgi Notu:
Veresiye limiti, KKB (Kredi Kayıt Bürosu) sorgusu ve kullanıcı skoruna göre dinamik olarak belirlenir; düzenli ödeme yapıldıkça limit otomatik olarak artırılabilir.
Kısaca:
- Hadi uygulamasını indir, kimlik bilgileriyle kaydol ve limit al.
- Fiziksel mağazada QR kodla “Hadi Veresiye” seç, online alışverişte “Hadi Kredilerim ile Öde”yi tercih et.
- Standart %3,99 kar oranı, gecikme cezası %4,80; kampanyalarda %0 kar.
- Ara ödeme tek seferli, iade tutarı doğrudan veresiye bakiyesine yansır.