Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

A101 Çocuklara Ürün Yeme İftirası!

29 Ekim 2024 11:39
28 Ekim 2024 17:28

Merhabalar Şirinevler Caddesinde bulunan A101 mağazasından şikayetçiyim tüm çalışanları müdürleri dahil. 27 Ekim tarihinde kasada ödeme yaptığım sırada Ozmo cool ürünü açılmış paketi sizin çocuğunuz yemiş diye ödemem istendi. Çocuğumun eli ağzı temiz, dişlerinin arası bile temizdi ve yemediğini söyledi. Nereden biliyorsunuz bizim olduğumuzu diye sordum Bayan kasiyer Erkek kasiyerin kameradan gördüğünü söyledi. Üstüne basa basa yemiş diye üslupsuzca konuştu. 10 12 liralık şeyin ne lafını yapıyorsun öde dendi bana. O sırada başka bir müşteri bana hakaret etti. Aldıklarımla beraber söyledikleri ürünü de ödedim Fişi mevcut. O sırada kızım ağlıyordu başka bir şey istiyordu. Kenara çekip yediysen söyler misin dedim. Ağladı yemediğini söyledi. Elleri her yeri temizdi ve ürün bir çocuğun açabileceği şekilde açılmamıştı. Emin misiniz çocuk yemedim diyor diye sordum. Kanıtlayın dedim. Kameraları izlemek benim hakkım dedim. Bekledim. Abla uzatma bu kadar denildi. Kamera üst katta açamıyoruz denildi. İzlemeden gitmeyeceğim dedim. Müdürleri benimle üslupsuzca konuştu Sizin gibi başörtülüler geliyor çocuklarını salıyor günde kaç kere kimlerle uğraşıyoruz dedi. Bende örtüme laf edemezsiniz. Bunun insanlıkla alakası var dedim. İlk getirip gösterdiği kamera görüntüsünde sadece benim ve çocuklarımın dolabın önünde ürün seçtiğimiz var. Devamı yok. Bunun ispat olmadığını söyledim yanında ben varım zaten neden alıp gizlice yesin dedim. Yediği nokta kör nokta dedi bana. Bende o noktaya elinde ürünle girdiğini ispatla dedim. Şöyle bir detay daha var Yediğini iddia ettikleri ürünü çocuğuma ısrarla verdim ve onu almak istemedi. Neden istemediği şeyi gizlice yesin. Kasada bayan çıkarken bağıra bağıra yemiş gördün mü Rahatladın mı dedi. Evet gördüm yememiş. Ama böyle bağırdığın için seni de şikayet edeceğim dedim. Kendilerinin yemedikleri ne malum üzerimize atmadıkları. Ben çocuğumun paketi nasıl açtığını bilirim. İnanmam mümkün değil Bana attığı görüntüler kesik. Uzun süre beklememe rağmen hangi dakikada nerede ne yaptığımızı göstermiyor. Ve bana dediği şey şu. Çocuğun dolapları açtığını gidip geldiğini kameradan gördüm rahatsız oldum, indim kör noktada bunu buldum dedi. Beni herkesle bir tutup örtüme kadar laf ettikleri için. Çocuğumun uğradığı hakaret ve gözyaşları psikolojisi ne olacak. Çocuk kör noktayı bilip gidip yiyemez kamera bile bilmez bu çocuklar yeselerdi herkes görürdü. Ben kendilerinin yediğine ve bizim üstümüze attıklarına inanıyorum.

A101 Saygısız Davranış Ve Hijyen İhlalleri

A101'de Aldığım Kiwi Blender Çalışmıyor Ve Mağaza Yardımcı Olmuyor

Karamürsel A101 Şubesinde Personelin Müşteriye Ve Ailesine Hakaret Etmesi

Recep
14 Nisan 12:16
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Anahtar Sorunu Nedeniyle Hot Wheels Oyuncağı Alınamaması

Melih