01 Temmuz 2024 17:22

Zwilling marka table blender'ı 28 Mart günü City's AVM'deki dükkandan 8000 TL'ye aldım. 29 Haziran günü yani alımdan 3 ay sonra kapağı açılırken kırıldı! Servis ellerinde kapak parçasının olmadığını fakat hazneyi değiştirebileceğini (böylece kapak da değişmiş oluyor) ve bunun da 5500 TL olduğunu belirtti! Aynı zamanda motorunda hala kullanımda koku geliyor olduğunu belirttim. İlk 10 gün kokunun normal olduğunu (neden normalse) ardından eğer kokmaya devam ediyorsa motorda sorun olabileceğini, servise yollamamı istediler. Sorun kullanım kaynaklıysa (motorun ilk kullanımdan beri kokması nasıl kullanım kaynaklı olabilirse) eğer servis ücreti de 1280 TL alacaklarına dair mail attılar. Piyasadaki orta gamda, en pahalı olan ürünü sağlamdır, Alman markası diye düşünüp güvenip almıştım; Çin malı gibi plastiği pıt diye normal açarken kırılan ve kullanırken kokması marka tarafından normal bulunan bir ürün beklemiyordum. Dükkan ile konuşurken bu kırılan parçanın sıklıkla kırıldığını ve hatta çoğunlukla bu kapağın Türkiye'de genelde olmadığından serviste büyük tedarik sorunları yaşadıklarını, sorunun giderilmesinin geçmiş yıllarda aylar aldığını ifade ettiler! Satılırken garanti süresi söyleniyor fakat "şu parçalar garanti kapsamında değil, tedariği neredeyse yok ülkemizde ve kolay kırılıyor, bu da bir sorun oluyor" da denmiyor. Sorunun giderilmesi iyi ihtimalle 5500 TL! Ben yarın ürünü teslim ediyorum, bu sorunun marka tarafından kesinlikle olması gerektiği gibi benden ücret almadan çözülmesini bekliyorum.

Yorumlar (7)

Aslı

Aynı sorunu bende yaşadım plastik kalk aparatı hiçbir zorlama yapmama rağmen kırıldı

Aslı

Umarım bende alabilirim sadece kapağını çünkü haznesi ile birlikte ürünü aldığım fiyata geliyor inanılır gibi değil

Pinar

Servisle elli bin kere konuşunca sadece kapak 500 küsur liraya sattılar... Ve konuya vs bir çare yok içinde kömürlü motor varmış. Neyse ben thermomix aldım. Çok daha güçlü ve iyi bir alet. Bunu da bir arkadaşa verdim.

Özgü

Umarım yeni kapak da kırılmaz ben hala nasıl kırıldığını anlamadım çünkü ben de yeni kapak isteyeyim o zaman sizin gibi iletişim kurup teşekkürler

Pinar

Ben tavsiye edildiği üzere sürekli zeytin yağı döküyorum şu an o bölgeye...

Özgü

Sizinle tümüyle aynı sorunu yaşadım. Çözüm bulabildiniz mi ben çok üzgünüm iki ayda ürün elimde kaldı resmen nasıl olabiliyor anlamıyorum herhangi bir zorlamada da kesinlikle bulunmadım çok kolay şekilde kırıldı tam olarak aynı noktadan koku da iki ay olmasına rağmen devam ediyor bu kısmını da anlayamıyorum çok sık kullanmadım ama geçmesi gerekirdi 7-10 kullanım sonrasında diye düşünüyorum.

Pinar

Bana yeni kapağı 700 TL'ye verdiler... Koku hala baki. Kömür var içinde koku normal dediler...

08 Mayıs 2025 08:08

Duruye