Zorlu Center İstanbul Zorlu Center AVM Otopark Araç Güvenlik Kontrolünden Şikayet

13 Kasım 2023 11:49

Zorlu Center İstanbul AVM
14.10.2023 tarihinde akşam üzeri Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center AVM otoparkına girişte 07 BAV 205 plakalı Volkswagen Golf marka aracımın bagaj kilidi, güvenlik görevlisinin dikkatsizliği sebebiyle kırılmıştır. Aracımı incelediğim otomobil tamircisinde, bagajın neden kilitlenmediğini ve kırılma sebebini öğrendikten sonra Zorlu Center müşteri hizmetlerini arayarak başıma gelen durumu izah ettim ve kayıt oluşturdum. Aracıma verilen zararla ilgili şikayette bulunarak, arızanın giderilmesi için yapılan işlemin ücret talebinde bulundum. Durumun netliği, mağduriyetim ve içinde bulunduğum koşulların aciliyetine rağmen zararım karşılanmamıştır. Müşteri hizmetleri tarafından olumsuz geri dönüş yapılmış, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi talebim kabul edilmemiş, defalarca iletişime geçmeme rağmen, aracımı Anadolu yakasından göstermek için tekrar gitmem ve çözüm arayışları için ek masraflar yapmam gerektiği halde, zararın karşılanmasına yönelik hiçbir çözüm veya telafi yapılmamıştır. Güvenlik yetkilileri tarafından bana geri dönüş yapılmamış, yetkililerle görüşme talebim reddedilmiştir. Bu durum, sadece daha fazla masraf yapmamı, işlerimin aksamasına ve mağduriyetimin artmasına sebep olmuştur. Aracıma verilen zarar ve içinde bulunduğum maddi koşullar nedeniyle ciddi mağduriyet yaşamış bulunmaktayım. Zorlu Center yönetiminden konu ile ilgili gerekenlerin yapılmasını ve zararımın giderilmesini talep ediyorum.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Korupark AVM Otoparkında Yetersiz Önlem Nedeniyle Araç Camım Kırıldı, Mağduriyetim Giderilmiyor

05 Kasım 2025 16:42
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 14:13
Akasya AVM Danışma Ve Güvenlik Şikayeti