Zen Pırlanta Zümrüt Taşlı Bileklik

Zen Pırlanta Zümrüt Taşlı Bileklik
31 Ağustos 2023 08:57

Zen Pırlanta Zümrüt taşlı bileklik aldık. Alırken gerçekten böyle tatmin edici konuştu satıcılar. Sertifikadır, işte bilekliğin kartı falan havalı şeyler tabi. Orada bir anladım zaten bir şeyler olacağını da neyse dedim. Eşim çok değil 2 ay da 5 defa falan taktı bir baktı zümrüt ikiye ayrılmış tabi gittik mağazaya Marmara Park AVM işte ne olur durum bize dedikleri biz göndeririz onlar haber eder. Dedim bakın ki bu ayıplı malı satmaktır bunu çocuk kullanmıyor ya yüzüğün taşı alıp kaldırım taşına falan mı vuracak. Kuyumcu arkadaşlara sorduk büyük ihtimal Taşı Kaplayan Yerin Taşı Çok sıktığı için bölünmüş olacağını söylediler. Neyse 2 hafta geçti aradılar fabrikadan 1800 TL fiyat istediler bir de eski taşı alacaklarmış! Dedim ki kırık taşı alın yani de ben neden para ödüyorum daha 2 ay oldu alalı yok bu kullanıcı hatası dediler neyse bir daha Zen pırlantanın önünden geçmem bileklik gelsin Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim gelişmeleri buraya yazarım.

04 Eylül 2023 10:53 (Şikayetten 4 gün sonra)
04 Eylül 2023 11:42

Değerli satıcı, Ömür boyu dediğiniz 3 ay olmuş alalı yani 3 sene kullansak zaten tamir falan 1800 TL ücreti öderiz. Onarım gerektiriyor doğru ama kırık taşı neden geri alıyorsunuz yani benim öğrendiğime göre kırık taşı işlem yapıp yeni bir taş yapıyorsunuz. Ve büyük ihtimal bize de böyle denk geldi sıkıntı yok bileklik elimize ulaşınca, Tüketici Hakem Heyeti kararı verecektir. İyi günler

05 Eylül 2023 12:29
05 Eylül 2023 12:34

Değerli satıcı, Neden sorularımın hepsine tam cevap vermiyorsunuz acaba, kırılmış taşı neden benden istiyorsunuz o zaman, ben bu bilekliği 4 bin tl gibi fiyata almıştım. Şimdi siz taşa 1800 TL benden istiyorsunuz yani aradaki farkı beni çok sevdiğinizden yapmıyorsunuz herhalde, kırık taşı benden neden istiyorsunuz?

Dilşat sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 23:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 12:43
Zen Pırlanta Garantisinin Arkasında Durmuyor.
Okan sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 21:49
Ece sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2024 20:11
"Ürünümü tekrardan üretip yeni ürün gönderileceği bilgisi paylaşıldı. Zen ekibine teşekkür ediyorum ilgileri için. Müşteri memnuniyeti budur."

23 Temmuz 2024 15:35