Hekimoğlu sonuçtan memnun değil

Zen Pırlanta Yüzüklerinde Yapıştırıcı Kullanıyor

Zen Pırlanta Yüzüklerinde Yapıştırıcı Kullanıyor
06 Haziran 2024 16:40

Zen Pırlanta'dan 6 ay önce nişanlımın aldığı 76 bin TL değerindeki tektaş yüzüğün taşı düştü. Taş asla mıhlanmamış, yapıştırılmış. Video ve resimleri detaylı olarak çekip firmaya değişim talebinde bulunduk fakat firma, yapıştırdıklarını kabul etmemek için benim yüzüğün taşını Japon yapıştırıcısı ile yapıştırdığımı iddia ederek bizden ücret talep ettiler. Bir ay sonra düğünüm var, müthiş bir mağduriyet ve böyle bir iftira ile karşılaştım.

11 Haziran 2024 09:08 (Şikayetten 4 gün sonra)
11 Haziran 2024 09:24

Sizi dava edeceğim yapıştırıcı sizin yapıştırıcınız personeliniz aynı yüzükten tekrar satın aldığımızda altından aynı yapıştırıcının çıkmayacağının garantisini veremediler haksız kazanç elde ediyorsunuz sizinle maddi manevi hukuki yollarda görüşeceğiz

11 Haziran 2024 09:32

Ürünlerimizde yapıştırılma yok diye 76.000 TL lik ürün sattınız 6 ay önce bugün değeri 110.000 TL aynı yüzükten tekrar satın alıp eğer altından aynı yapıştırıcı çıkarsa yüzüğü o şekilde götüreceğimizi çıkmazsa iade edeceğimizi söyledik garantisini veremeyiz dediniz madem yapıştırma kullanmadığınıza bu kadar eminsiniz ücretini ödeyeceğim yüzüğün arkasında neden duramadınız bubir ikincisi madem çok dürüst bir firmasınız o yapıştırıcının her evde bulunabilecek bir yapıştırıcı mı yoksa sadece kuyumcularda ve kuyum eşyalarında kullanılan bir yapıştırıcı olduğunu inceleseydiniz ben 30 yaşındayım yüzükte yapıştırıcı kullanılmaması gerektiğine vakıfım lakin yılların firması olarak sizde olabilseydiniz.

11 Haziran 2024 10:00

Tekrar açıklayım size yanlış anlaşılmasın dün Ankamall Zen mağazanızdan şu an 110.000 TL olan yüzüğümün aynısından ücretini ödeyip almayı ve hemen orada yüzüğün altına açıp bakmayı teklif ettik yapıştırıcı var mı yok mu diye var ise yapıştırıcı yüzüğümün ücretsiz değişimini talep ettik eğer çıkmaz ise orada alıp altına baktığımız yüzüğü o şekilde kabul edip evimize götüreceğimizi Söyledik garantisini veremeyiz çıkarsa sorumluluk alamayız dediler sayın yetkili.

26 Ekim 2023 03:36

08 Haziran 2024 21:11
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 15:07
Ceren sonucu yetersiz buldu

30 Eylül 2024 14:47
Göksu sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Garantideyken bile hasarlı taşları değiştirmek için ücret talep ediyor

02 Şubat 2024 17:32