Dilara sonuçtan memnun değil

Zen Pırlanta Optimum Zen Mağazası İade Almıyor

Zen Pırlanta Optimum Zen Mağazası İade Almıyor
06 Ağustos 2024 16:00

Optimum Adana Zen Pırlanta'dan tamtur bir yüzük aldım. Eşim için hediye olduğu için düşük karatlı ürün almak isterken, satışçı G***** Bey daha yüksek karat önerip eğer beğenmezse daha düşük bir şey beğenirse ücret kalanının iadesini yaparız demesine rağmen mağazada öğreniyorum ki %50 kesinti ya da gift karta iade yapılıyor. İnternetten alsaydık komple iade edebiliyormuşuz. Zen mağazasının durumu acilen çözmesini rica ediyorum.

09 Ağustos 2024 12:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Dilara Hanım, Sistemde kayıtlı iletişim numaranızdan tarafınıza ulaşılamamıştır. Misafir İlişkileri departmanına bağlanmanızı rica ederiz. Saygı ve Sevgilerimizle, ZEN PIRLANTA Misafir İlişkileri

Dilara
Dilara
09 Ağustos 2024 13:27

Maĝaza ve online mağaza sartlarını kesinlikle doğru aktarmayan veya eksik aktaran çalışan topluluĝu. Telefon Müşteri temsilcisi ve mağaza temsilcisi de farklı anlatıyor ve yaptıkları yanlış yönlendirmeden dolayı yaşadığımız zararı çözmek için de hiçbir çaba sarf etmiyorlar. Zen pırlantadan bir daha asla almam çevremdeki insanlara da aldırtmam benim için pişmanlıktı.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Yüzük İadesinde %50 Kesinti Ve Şişirilmiş Fiyat Politikası Mağduriyeti

16 Haziran 2025 15:23
Yüzük İadesinde %50 Kesinti Ve Şişirilmiş Fiyat Politikası Mağduriyeti

12 Şubat 2024 14:58

Yüzük İadesinde %50 Kesinti Ve Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti

10 Eylül 2025 02:03
Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2025 13:21
Özdemir sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 00:33