Zek Yapı (Kayseri) Sürekli Ertelenen Teslimat Ve Şiddetle Karşılaşan Müşteriler

08 Ağustos 2024 12:39

Kayseri Talas Milas projesinde Aralık 2023 sonu teslim denilerek projeden daire aldık. Ancak Aralık'ta teslim edilmeyip 2024 Ocak-Şubat'ta biter denildi. Yine teslim edilmedi. Az işlem kaldı, Mart sonuna teslim denildi. Tabii yine teslim edilmedi. Bu arada kendi 2 blokları A ve B bloklar bitirilerek hatta kiraya bile verildi. Ancak ne hikmetse diğer bloklar teslim edilmemektedir. Mart sonu gittiğimizde Haziran sonu, Haziran sonu gittiğimizde en son Temmuz sonu denildi. Tabii yine yok. Temmuz sonu şimdi Ağustos sonu denildi. Firma sürekli oyalamaktadır. Daireleri göstermiyor. Göstermediği gibi daireyi görmek isteyenleri şiddet göstererek kendi tapulu malını bile göstermemektedir. Milyonlar verip satın aldığınız dairenin ne durumunu görebiliyorsunuz ne hangi aşamada olduğunu bilgi verilmiyor. Bu firma kadar sorumsuz bir firma olamaz. Her gün farklı yalanlarla oyalayıp duruyor ve böyle daha niceleri... Bu firma pişmanlıktır. Kurumsallık, esnaflık hiçbir şey yok, kaba kuvvet gösterecekler. 1 yıldır diğer bloklar teslim edilmiyor. Ancak kendilerine ait A ve B blokları bitirildi ve 5-6 aydır da 20.000 TL kira almaktadırlar.

Koray

Ayrıca inşaat sahasına girmenin yetkili personel ve denetçiler haricinde kesinlikle yasak olduğunu ve bunun yegane sebebinin iş güvenliği olduğunu belirtmek isteriz. Projemiz resmi takvimin dışına çıkmamış ve teslimatı yapılmıştır. Şirketimizde hiçbir çalışanımızın müşterilere karşı fiziksel veya sözlü olumsuz tutum sergilemesine müsamaha gösterilmemektedir. Bu tür iddiaları ciddiyetle ele alıyor; fakat yasal zemini olmayan ithamları da doğru bulmadığımızı belirtmek isteriz. Yaşadığınızı iddia ettiğiniz bu olayın detaylarını lütfen [email protected] üzerinden bizimle paylaşın ve konuya hassasiyetle yaklaşmamıza izin verin. Saygılarımla

Koray

Merhabalar, size zek Yapı adına yazıyorum. Yaşadığınız memnuniyetsizliği ve gösterdiğiniz tepkiyi anlayışla karşılıyoruz. Geri bildiriminiz, hem kamuoyunu bilgilendirme hem de süreçlerimizi daha iyi yönetme açısından bizim için değerlidir. Son yıllarda sektörde yaşanan ekonomik dalgalanmalar, tedarik zinciri problemleri ve genel belirsizlikler, teslim takvimlerinde zorunlu değişikliklere yol açabilmektedir. Tüm projelerimizde süreci şeffaf yürütmeye ve alıcılarımıza düzenli bilgilendirme yapmaya gayret ediyoruz. Bahsi geçen proje teslim edilmiş olsa da ithamlarınızı karşı cevap hakkımız olduğuna inanarak geç de olsa yazmak istedim. A ve b blokların erken tamamlanmasının sebebi, yapım sıralaması ve ruhsatlandırma süreçlerindeki teknik önceliklere dayanmaktadır. Bu, herhangi bir kayırma amacı taşımamaktadır.

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Proje Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve Tapu Devir Sorunları

12 Haziran 2024 23:10

Özal İnşaat | Kayseri Dairede Bitmeyen Eksikler

21 Eylül 2025 22:55
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kalamış Yapı'dan Tapu Teslimi Ve Gecikme Tazminatı Talebim

05 Eylül 2025 20:07