Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Ürünleri Saç Dökülmesine Neden Oldu

Yves Rocher Ürünleri Saç Dökülmesine Neden Oldu
25 Ekim 2024 22:10

Yves Rocher'den aldığım ürünlerden sonra saçım çok fazla dökülmeye başladı. Şampuan, krem, saç yağı hepsini birlikte önerdi mağazada çalışan bayan ama bir aydır kullanmama rağmen düzelir diye bekledim ama saçımda yarı yarıya azalma var. Saçlarım yıprandı diye aldığım bu ürünlerden sonra resmen belli şekilde açılmalar başladı. Kafamda dökülmeden kaynaklı aldığım için pişman oldum. Bu ürünlere ödediğim bir o kadar para da çöp.

26 Ekim 2024 12:28 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

27 Ekim 2024 15:24

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Bir cevap verdi mi Yves Rocher

12 Temmuz 2023 10:46
Yves Rocher Saç Dökülmesi Yanlış Ürün Verilmesi
Esma sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2024 21:49
"Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim. Çok yardımcı oldular. Ama Trump Towers çalışanları için aynı şeyi söyleyemem. İade için bile sıkıntı çıkardılar"
Yves Rocher Ürünleri Saç Dökülmesini Arttırdı
Yves Rocher Ürünleri Saç Dökülmesini Arttırdı