Yurtiçi Kargo'dan Başkasının Kargo Mesajları Geliyor

24 Temmuz 2024 17:161.522
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
Hızlı dönüş için teşekkürler

Eren Perakende - 110323337082 numaralı kargonuz gönderici müşterimizden teslim alınmıştır. Kargonuzu takip etmek ve teslimat tercihlerinizi yönetmek için linke tıklayın. Bu mesajlardan çok fazla geldi. Numaramın kullanılarak kargo siparişi verildiği ve bu mesajların bana ulaştığı görülmekte ve bu sorun sadece Yurtiçi Kargo ile ilgili mesajlarda yaşanmıştır. Aynı kişi sürekli benim numaramla kargo siparişi yapıyor, 4-5 kere sipariş vermiş olabilir. Eğer bu sorun devam ederse o kişinin kargolarını iade olarak işaretleyeceğim. Numaramın nasıl kullanılabildiği ve bu şekilde sipariş verilebildiği konusunda lütfen bir çözüm bulunmasını talep ediyorum.

25 Temmuz 2024 10:30

Hızlı dönüş için teşekkürler

23 Ekim 2024 14:54 (Şikayetten 3 ay sonra)

Sn. Ebru C. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Yanlış Sipariş: Numaram Üzerinden Yapılan Hatalı Gönderim

Burcu
12 Kasım 2024 18:121.045

Merhaba birileri benim numaram adına sipariş vermiş. Benim şu an hiçbir sip...

Emine

"Çözüldü teşekkürler"

Kayıp Kargo

Emrah
17 Kasım 2024 14:23355

"Sorunum çözüldü ufak bir yanlış anlaşılma sebebiyle kargomla ilgili şüpheye düştüm hem dağıtıcı arkadaşa hem de tüm Yurtiçi Kargo Ailesi’ne özlü bir borç bilirim"

Kayıp Kargo

Yurtiçi Kargo Tarafından Bana Ait Olmayan Gönderilerle İlgili Olarak Sürekli SMS Almaktayım!

Sertaç
3 Kasım 2025 11:45911