Öncü sonuçtan hiç memnun değil

Yurtiçi Kargo Yanlış Yönlendirmelerle Zarar Görebilecek Kargo: PlayStation 5 Teslimat Sorunu

28 Aralık 2024 00:22

16.12.2024 Alanya Güney Şubeye teslim edilen ve Van Beşyol şubesine teslim edilmesi beklenen kargom Van şubesine ulaştığı günün akşamı tekrardan iade edilmek üzere yola çıktı. Sonrasında arayıp sorduğumuzda ise bir yanlışlık yapıldığı kargonun Afyon Beşyol transfer merkezinden Alanya'ya dönmeden tekrardan Van'a gönderilmesi üzerine kayıt oluşturuldu. 24.12.2024 tarihinde tekrardan yola çıkan ve 26.12.2024 tarihinde saat 13.31 de Van Beşyol şubeye teslim edilip 27.12.2024 saat 09.38 de iade birimine yönlendirilmiştir. Kargoda PlayStation 5 bulunmakta ve kırılması muhtemel bir kargodur. Ürün sıfır bir ürün olup halen elime ulaşmamıştır. Konu hakkında çok acil desteğinizi rica ederim.

28 Aralık 2024 15:41

Konu ile alakalı dönüş yapıldı fakat benim veya göndericinin herhangi bir talebi olmadan iade maili iletilmiş şubenize. Aynı olayın 2 defa yaşanmış olması bu kargo özelinde bana çok saçma geliyor. Umarım kargo hasarlı veya kayıp değildir. Kargonun tekrardan göndericiye ulaşmasını dört gözle bekliyorum.

02 Ocak 2025 14:38 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sn. Öncü K. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

02 Ocak 2025 18:31

Yardımcı olmak mı? Ahahah güldürmeyin beni. Rezalet firmanın rezalet çalışanları. Şube çalışanında üslup desen yok çözüm desen o da yok. Bir daha kapınızın önünden geçmem.

Yurtiçi Kargo Akse Şubesi Telefonlarımıza Cevap Vermiyor

02 Temmuz 2024 12:23
Yurtiçi Kargo Akse Şubesi Telefonlarımıza Cevap Vermiyor
Sevgi sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2024 22:55
"Çözümü için teşekkür ederim🙏🏼"
Hüseyin sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2024 11:52