Yurtiçi Kargo Kimlik kontrolü yapmadan kargomu bir başkasına teslim ediyor

13 Ocak 2024 17:32719

Kimlik kontrolü yapılmadan kargom bir başkasına teslim ediliyor bunun üzerine hem tanzim talebinde bulundum hem de savcılığa suç duyurusunda bulundum polis tutanaklarında ve savcılık raporunda kamera kayıtları sonucu kargomun bir başkasına teslim edildiği teyit edildi bunun üzerine Yurtiçi Kargo tazmin red kararına kimlik kontrolü ve SMS doğrulaması yapıldı diye red ediyor.Savcının ve polisin raporları mı doğru? Sizin ki mi doğru? Savcı ve polisin göremediği ya da tespit edemediği neyi görüp de tanzim talebini geri çevirdiniz ki?

Tazmin talebi kontrol eden şahıs hiçbir şekilde dosyayı incelememiş durumda olduğu aşikar.Gerekirse o kişi hakkında da suç duyurusunda bulunacağım ayrıca dosyama yurt içinin beni mağdur ettiğine dair tazminat talebinde bulunacağım.

18 Ocak 2024 14:05 (Şikayetten 4 gün sonra)

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Alperen
6 Mart 2024 15:54

Ben kargomu emin berat dinçok adına adrese teslim gönderdim kargomu şubeden teslim ettiniz ve kimlik kontrolü yapılmadı sistemde kayıtlı olan 2 telefon numarası mevcut bir tanesi berata ait diğer yani bahsettiğiniz telefon numarası başka birisine ait (emin berat dinçok'a ) ait değil polis tutanağı ve savcılık kararı mevcut böyle olmasına rağmen bu kadar hatanız varken nasıl red veriyorsunuz gerçekten anlamıyorum bu olayı kim araştırdı ve kimlerden bilgi alarak bu şekilde cevap veriyorsunuz.

12 Ekim 2024 13:55

Geçmiş olsun hocam. Benim durumda kimlik bile göstermemişler. Ben her yerden dava açtım bekliyorum. Tüm hukuki haklarımı dilekçeye yazdım. Hakkımızda hayırlısı.

11 Ekim 2024 21:07

Hocam son durum nedir? Aynısıyla üç gündür uğraşıyorum her yerden dava açtım. Senin sorunun çözüldü mü? Nasıl oldu benimle iletişime geçer misin

Yurtiçi Kargo 37 Bin Tl Lik Telefonumu Kimliksiz 3. Şahısa Teslim Etti

13 Temmuz 2023 17:561.298

14.06.2023'de yurt içi kargoyla 215472296382 gönderi takip numarasıyla telefon ve şarj aleti gönderdim. Kurye hiçbir kim...

1 Destek

Günler önce almam gereken ürünü teslim alamadım bunun tazmini ne olacak?

15 Kasım 2024 23:28243

"Teşekkür ederim ilgililer yeterince ilgili ve naziklerdi."

Yurtiçi Kargo KVKK İhlali Yapılıyor

9 Ocak 2024 17:49836

Yurtiçi Kargo tarafından sürekli olarak SMS ile kargo bildirimi alıyorum ve SMS'te yer alan linkin içeriğini incelediğim...

Tümünü Gör
Yurtiçi Kargo’da Geciken Teslimat Nedeniyle Ürün Zarar Gördü

Yurtiçi Kargo’daGeciken Teslimat Nedeniyle Ürün Zarar Gördü

Emel
Yurtiçi Kargo Ürünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Yurtiçi KargoÜrünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Melise
Yurtiçi Kargo 3 Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Yurtiçi Kargo 3Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Taha
Yurtiçi Kargo Özel Tesbih Kutularım Çöp Oldu Cam Olsa Düşünemiyorum