Yurtiçi Kargo gerze zaman

10 Şikayet

(5.886 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Tahir sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Güzob Şubesinde Firmam Adına Ciddi Bir Saygısızlık ve Kötü Muamele Yaşadım

Tahir
14 Ocak 18:07

"Tarafımıza gönderilen termos, soğuk çanta ve masa takvimi için ben ve depodaki ekip arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bu nazik düşünceniz bizleri mutlu etti, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletmek isteriz. İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla,"

Canel sonuçtan çok memnun

01 Aralık 2023 09:00
Çağatay sonuçtan çok memnun

Çağatay
18 Ekim 2023 19:04

"Şikayetimi oluşturduktan sonra önce bilgilendirme için arandım, ertesi gün bölge müdürlüğünden Dilek Hanım tarafından arandım ve şube tarafından arandım. Gönderim tekrar teslimata çıkartılarak teslim edildi ve bu sefer kargo teslimatına gelince personel tarafından telefon ile arama gerçekleştirildi. Müşteri ilişkileri süreçlerine değer verip, hızlı çözüm sağladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Markanın pazardaki itibarının düşmemesi için bu şikayetlere değer verilmesi önemli. Tekrardan teşekkürler Yurtiçi Kargo."

Gül sonuçtan çok memnun

Gül
21 Eylül 2023 21:28

"Ne yazık ki siparişim bulunmadı. Ancak ücretin tanzim edileceği bilgisini kısa sürede verdiler. Ben siparişimin bana ulaşmasını çok isterdim tabi. Yine de tanzimin kısa sürede olması olumlu idi. Tabi bir de Adidas'ın bana parayı geri iade sürecini beklemek zorundayım. Sonuç olarak Yurtiçi Kargo sorunu çözmeye gayret etti ancak ben durumdan zaman ve ürün kaybederek çıkmış oldum. Yine de tanzim konusundaki hızlarından ötürü teşekkür ederim"

Yurtiçi Kargom Kayıp. Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Erman
17 Nisan 2023 20:42

Habip
11 Nisan 2023 10:29

Yurtiçi Kargo Kategorileri

Marka Profili

Yurtiçi Kargo 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör