Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yunustips.danismanlik Yunustips Hata Yaparak Mağdur Ediyor Ve Paramı İade Etmiyor!

20 Ağustos 2024 15:59

Yunustips adlı kişi yeni Instagram ismi 'yunusbeyidda'. Bu kişinin tam adı Y**** E*** G**. 15 Ağustos Perşembe günü attığı hikayede paralı satış yaparak kupon verdi. Bu verdiği maçın attığı hikayelerin hepsinin ekran videoları ve ekran resimleri mevcut. '%100 garanti' diyerek ve kaybetme ihtimalinin olmadığını söyleyerek çok emin konuşarak kuponu verdi. E tabi biz de güvenerek yüksek miktarla kupon oynadık, 150.000₺ ve kupon yattı. Verdiği kupon ve maç sonrası hikayesine tutturduğu kupon farklı. Sonrasında bu hikayeyi görünce mesaj attım, 'Kardeşim, bize verdiğin kuponla hikayeye attığın kupon farklı' diye. Bana attığı mesaj şu: 'Efendim merhabalar, nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Allah şahidim, size yanlış seçeneği atmışım galeriden seçerken tamamen benim hatam, sizlere yemin ederim. Yaklaşık 10-15 kişiye yapmışım bunu. Size telafi olarak 20 bin TL ödemek istiyorum.' Dedim ki, 'Kardeşim burada hata senin, yanlış kupon vermişsin, burada suç senin. Yani ben 150 bin TL oynamışım sana güvenerek. Bana diyorsun ki 20 bin TL iade ederim diye.' 150.000₺ param bunun yanlış verdiği kupon yüzünden gitti. Sonrasında dedi ki bana (ses kayıtları mevcut elimde), 'Kardeşim, 150 bin TL paranı maalesef veremem ama yine de güzel bir para göndereceğim sana, mağdur etmeyeceğim seni' dedi. Ben de buna karşılık dedim ki, 'Hani 100K gönder bari çünkü borca harca girdim vs. 50 bin TL paramı gözden çıkardım.' Sonrasında bana cevap vermemeye başladı. Telefonları açmamaya başladı. Böyle yaparak iyice beni kışkırtıyor. En sonunda cuma günü dedi ki, 'Tamam kardeşim, işte ben sana güzel bir miktar göndereceğim, mağdur etmeyeceğim seni vs. En geç pazartesi 12'ye kadar göndereceğim' dedi. O günden beri ne mesajıma cevap veriyor ne de telefonlarımı açıyor. Kendisinin elimde bütün bilgileri mevcut. Eğer paramı iade etmezse buraya bu yazıyı yazmakla kalmayacağım, olayı ciddi mecralara taşıyacağım!

Kardeşim Telegram'dan bana yaz @orhanbey1945

Kardeşim Telegram'dan yaz bana @orhanbey1945

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 12:42
Yunustips.danismanlik Yunustips Denilen Şahıs Paramı İade Etmiyor!
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 15:08

20 Ağustos 2024 00:09