Ümit sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 12:42

Instagram'da yunustips nicki ile sayfası olan gerçek ismi Y**** E*** G** olan şahıstan 15 Ağustos tarihinde maç satın aldım. Maça çok güvendiğini falan söyledi ve kesinlikle geleceğini söyledi. Hatta kupon tutmazsa yatırdığımız 3000 TL + 5000 TL de cebinden vermek suretiyle toplamda 8000 TL iade edeceğini ses kaydı ve WhatsApp mesajıyla beyan etti. Fakat tutmadı kupon ve yanlış maç verdiğini 20000 TL iade edeceğini söyledi. Halen yatırdığı bir ücret yok. Bir de maçı Instagram'da tutmuş gibi gösteriyor. Benim gibi çok mağdur var. Bu postun altında buluşalım ve durumu yargıya taşıyalım.

Yorumlar (6)

Arthur
Arthur

Ümit bey sizin son durumunuzu öğrenebilir miyim?

Hiçbir değişiklik yok

Beyza
Beyza

Bende avukatımla konuştum ödeme yapılmazsa birlikte durumu takip edebiliriz bende şikayetçi olacağım sayın savcıyla konuyla ilgili bir görüşme yaptım dönüş bekliyorum

Ümit

Beyza hanım? Zararını karşıladılar mı? Şikayetinizi kaldırmışsınız?

Furkan
Furkan

Merhaba size nasıl ulaşabilirim bu durumla alakalı olarak

Ümit

Beyza hanım şikayetinizi neden kaldırdınız. Ücretinizi yatırdılar mı? Ne kadarını yatırdılar şayet yatırdılarsa? Lütfen yanıt bekliyorum

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 15:08
Yunustips.danismanlik Yunustips Denilen Şahıs Paramı İade Etmiyor!
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yunustips.danismanlik Yunustips Hata Yaparak Mağdur Ediyor Ve Paramı İade Etmiyor!

20 Ağustos 2024 15:59
Koray sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2024 00:21
Yunustips.danismanlik Yunustips. Danışmanlık İnsanlara Kupon Tutmazsa Parayı İade Etmiyor