Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
05 Nisan 2024 13:17

Hepsiburada üzerinden Yui M30 Maxifry Dokunmatik Ekran 6,5 litre Smart Airfryer Yağsız Fritöz 1800W (Yui Türkiye Garantili) - beyaz renkli airfryer satın aldım 09.11.2023 tarihinde. 19.03.2024 tarihinde içerisinde yemek pişerken priz kısmı yandı. Bunun üzerine Hepsiburada üzerinden Yui servisine gönderdim. 21.03.2024 tarihinde servise ulaştığını öğrendim. Gönderirken sadece priz kısmı yanık olan cihazın, servise ulaştığında alt kapak kısmının parçalanmış ve hasar görmüş olduğunu 03.04.2024 tarihinde teknik servisten bir bayan tarafından aranarak öğrendim. Kırık kapak için 400 TL, yanan priz için ise 500 TL bedel talep edildi. Ben ürünü kırık göndermediğimi, bu yüzden Hepsiburada ile görüşeceğimi ve kırık için bedel ödemek istemediğimi ilettim. Ayrıca prizin yanmasının kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar; ben ne yapmış olabilirim ki prizin yanmasına sebep olayım? Kalitesiz bir priz kullanıldığını düşünüyorum. Hepsiburada ile görüşüp dönüşlerini beklerken, 05.04.2024 tarihinde kargo ile cihazın bana geri gönderildiğini gördüm. Bu duruma anlam veremeyerek teknik servisi aradım ve nedenini öğrenmek istedim. Yasal bir süre olduğu ve cihazın 21 Mart'ta kendilerine ulaştığı, ancak benimle 3 Nisan'da iletişime geçildiği ve dönüş için 2 gün bile beklemeden cihazın habersizce iade edildiğini öğrendim. Hem ürünün kalitesizliğinden hem Yui teknik servisinin kalitesizliğinden hem de Hepsiburada'nın ilgisizliğinden şikayetçiyim. Cihazı iade edeceğim ve ürün bedelini talep ediyorum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
01 Aralık 2023 19:34
Yui M30 Maxifry Airfryer
Enise sonuçtan hiç memnun değil

Enise
01 Nisan 2024 16:40
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
21 Nisan 2024 01:28
Yui Airfryer Arızlı Rezidans Arızası
yui-airfryer-arizli-rezidans-arizasi-2.pdf
Tc Levent sonuçtan hiç memnun değil

Tc Levent
22 Ağustos 2023 07:54