Adil sonucu yetersiz buldu

Yön AVM Haksız Yere Haciz Koyması

14 Mayıs 2024 19:02

Merhaba, Antalya'da Şarampol SB Yön AVM'den telefon almıştım. Taksitlerimi internet sitesinden sorunsuz bir şekilde ödüyordum. Geçen sene yapmış olduğum ödemelerde bir sorun oluştu. Yatırmış olduğum 1500 TL, sistemsel bir hata nedeniyle Doğu Garaj Yön AVM'ye düşmüş. Hesabım düzeltilmeyip, kalan borcumu 750 TL ödeme yapmama rağmen sistem düzelmedi. Hafta içi gelmemi, bölge sorumlusunun izinli olduğunu belirterek sorunu düzeltmediler ve beni oyaladılar. Sistem düzelmeden üzerime haciz işlemi başlatılmış. Sistem hatalarını kabul etmeyen Yön AVM, oluşan hatayı düzeltmek yerine avukatla pazarlık yapıyor. 'Kaça kapatırız?' diye beni oyalayıp ödeme almadan, utanmadan pazarlık yapıyorlar. Bölge hukuk bürosunu aradım, konuyu anlattım ama 'Bizimle ilgisi yok, SB düzeltecek' diyerek telefonu kapatıyorlar. Bu hatanın düzeltilmesini istiyorum. Arz ederim.

Yanlış İcra Takibi Ve Müşteri Mağduriyeti

Mehtap
29 Ocak 2025 12:57
Yanlış İcra Takibi Ve Müşteri Mağduriyeti
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Avukatın Kaba Ve Tehditkar Davranışı İle Borç Tutarı Tutarsızlığı Nedeniyle Mağduriyet

06 Ağustos 2025 18:04
avukatin-kaba-ve-tehditkar-davranisi-ile-borc-tutari-tutarsizligi-nedeniyle-magduriyet-4.jpg
avukatin-kaba-ve-tehditkar-davranisi-ile-borc-tutari-tutarsizligi-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
avukatin-kaba-ve-tehditkar-davranisi-ile-borc-tutari-tutarsizligi-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
avukatin-kaba-ve-tehditkar-davranisi-ile-borc-tutari-tutarsizligi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

05 Temmuz 2024 14:59

Gözde