Yolcu360, Mahalle Arası Rent A Car'lar İle Çalışıyor!

24 Haziran 2024 15:162.508
Seçkin'in Teşekkür Mesajı
İlgi ve alakalarına teşekkürler yolcu 360 için. Münevver Hanım, sorunun çözümü için müthiş kabiliyetli bir insan, kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz.
2 Destek
Seçkin
23 Haziran 2024 18:27

Yolcu 360 uygulaması, kurumsallıkla hiçbir ilgisi olmayan, sorun çözme beceresi ve yeteneği bulunmayan firmaları da bünyesinde barındırıyor ve kiralama yaptırıyor. Ödemesini yaptığımız ve rezervasyonu oluşturmamıza rağmen kodu görmediklerini ve 360'ı aramayacaklarını söylediler. Samsun Çarşamba havaalanında küçük bebeğimizle 5 saat mağdur olduk.

24 Haziran 2024 18:22 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Seçkin E. ben Yolcu360 Çözüm Merkezi'nden Münevver, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirimizden gelen tüm geri bildirimlerin bizim için değerli olduğunu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız.

Seçkin
24 Haziran 2024 18:24

Araç Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı, Mağduriyetim Giderilmedi

13 Ekim 2025 20:491.796

Yolcu 360 üzerinden araç kiralama işlemi gerçekleştirdim ve bana Aytaşlar Otomotiv Erzurum Merkez şubesinden araç tahsis...

Yolcu360ta Araç Kiraladım Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum Param İade Edilmiyor

10 Temmuz 2025 14:401.531

"Markaya teşekkürler yardımcı oldular."

Yolcu360 Uygulamayı Kullanamıyorum, Sorunumu Çözemiyorum

Yolcu360Uygulamayı Kullanamıyorum, Sorunumu Çözemiyorum

Savaş
Yolcu360 Aynı Sorun!

Yolcu360 AynıSorun!

Bilal
Yolcu360 Mağduriyeti Ve Sorumsuzluğu!

Yolcu360Mağduriyeti Ve Sorumsuzluğu!

Tuncay