Kemal sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 12:57

Ymn bakırcılık'tan 3 adet bakır çaydanlık takımı (1 takımda bakı tava vardı)6 adet bakır ayran kupası ve 3 adet şekerlik vardı. Ayrıca ürünü almadan önce indirim yapılmasını istedim ve firma sahibi bana indirim yerine 2 adet fincan takımı göndereceğini söyledi. 7408 TL ödeme yaptım ve kargo da ücretsiz denildi. Sürat Kargo şubesine gittiğimde ürünün 150 TL kargo ücreti olduğunu söylediler.

Firma sahibini aradım ve kargoyu ödememi ve bana IBAN'la kargo ücretini göndereceğini söyledi. Kargo ücretini ödedim ve koliyi aldım. Ve şubede açtım. 1 adet özel Erzincan el işlemeli bakır çaydanlık (3500 TL) ve bakır dövmeli model tava yoktu. Ayrıca söz verilen 2 adet fincan takımıda yoktu. Hemen firma sahibini aradım (defalarca ) ama telefona bakmadı. Bende koli içeriğini gösteren bir video çektim ve WhatsApp firma sahibine gönderdim. Ayrıca kargo içeriğini şubede tutanak altına aldım.

Daha sonra firma sahibi bana dönüş yaptı ve eksiklerin gönderileceğini kargo ücretinin gönderileceğini söyledi. Neredeyse 1 ay geçti ve her gün arıyorum ve WhatsApp'dan yazıyorum, ancak firma sahibi dönüş yapmıyor ve cevap vermiyor. Mağdur oldum ve sorun ivedilikle çözülmezse tüketici hakeme ve daha sonra da mahkemeye başvuracağım.https://www.ymnbakircilik.com.tr firma sahibi e** y**.

Kemal
Kemal
07 Ağustos 2024 03:58

Arayan, soran, yok

Serhat
Serhat

Bu ymnbakırcılık talep edilen ürün yerine kırık ezilmiş alakasız parçalar gönderiyor ve hiç müşteriyle ilgilenmiyor. Elektrikli cezve sipariş etmiştim yerine görseldeki ürünleri gönderdiler tekrar tekrar

17 Temmuz 2023 13:17

12 Haziran 2024 09:08
Zapa_jewellery & Mevlüt Kara Satın Aldığım Ürünü Göndermiyor!
Zapa_jewellery & Mevlüt Kara Satın Aldığım Ürünü Göndermiyor!
Elf sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 14:44