28 Temmuz 2024 10:29

Tadımaraş tarhana firmasıyla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Firik tarhanayı şehirlerarası gönderip göndermedikleri sordum cevapları evet olunca ıbanlarına 600 TL yatırdım. 3 gün sonra kargo elime ulaştı kağıda sarıp bir kutuya koymuşlar tarhana küf yapmış tadı bozuk. Firmayı aradım açmadılar mesaj yazdım tekrar aradım firma sahibine videosunu gönderdim. Hiç umurumda olmadı parayı iade etmeyeceğini söyledi. Firik tarhana günlük yapılıp satılan bir ürün olmasına rağmen beyefendi bana ürünü şoklu göndermemiş. Niye şoklu göndermediniz dediğim vakitte şoklu istemediniz diyor. Ürünün kağıda sarılıp gönderilme gibi bir durumu olmadığı belirtince bana geçen sene ki mesajı atarak geçen sene şoklu gönderimin fiyatını çok olduğunu belirtiyor. Geçen sene hangi firmaya mesaj yazmışım ne demişler nereden bileyim dediğim vakitte suratıma telefonu kapattı. İşetme sahibi ürünü aldığım vakitte kargoya verdik şu kargo numarası ile diye belirtmedi o kadar ilgisizler kendim aradım sordum. Dondurma gibi bir ürünün kutuya sarılıp gönderilme ihtimali var mıdır bu üründe şoklu gönderilmesi lazımdı. İşletme sahibi bunu bilmesine rağmen bana bozuk küflenmiş tarhanı bir kağıda sarıp gönderdiği gibi özür dahi dilemedi. Firmadan şikayetçiyim. Bozulmuş ürünleri gönderip ticaret yaptığını zannediyor. Hakkımı helal etmiyorum.

09 Ocak 2024 13:26
Vebox Temizlik Ürünleri Vebox Sözünü Tutmadı
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Fabrik Ahsap'tan Sipariş Sonrası İletişim Ve Hizmet Sorunları

27 Mart 2025 15:21

Shesra Eksik Ürünler Ve İletişim Sorunları

Raika
27 Mart 2025 17:10
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 20:43
Picus Food Hasarlı Ürün Gönderimi, Sorunun Çözümsüz Bırakılması!
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 09:17