YHT Nin Keyfi Tutumları

12 Aralık 2023 10:35

7'si akşamı İstanbul-Konya güzergahı için iki kişilik, 15 gün öncesinden bilet aldık. Ayrıca bir evcil hayvanımız (yavru kedi) da vardı. Daha önceden herhangi bir uyarıda bulunulmamasına rağmen, 1'inden itibaren evcil hayvanların sadece kafeste taşınabileceği gerekçesiyle aldıkları karar nedeniyle bizi trene almadılar. Halbuki mevcut kedi çantasını da, YHT görevlilerinin 4-5 ay önce 'kafes olmadan götüremezsiniz' demeleri üzerine yeni almıştık. Netice itibarıyla, söz dinlemeyen ve kaba YHT görevlileri tarafından biletlerimiz iptal edildi ve trene alınmadık. Eğer böyle bir karar alınmışsa, neden resmi sitenizde duyurulmadı? Amacınız hizmet vermek mi, yoksa insanları YHT'den soğutarak özelleştirmeye mi yönlendirmek? İnsanları son dakika mağdur etmeye hakkınız yok. Ayrıca evcil hayvanlar, trende daha önce ücretsiz taşınırken, şimdi normal bilet ücreti üzerinden yüzde 15 indirimli olduğu söyleniyor. Ancak dün bilet alırken herhangi bir indirim uygulanmadı; tam bilet ücreti talep edildi. Üstelik 2 kilogramlık bir hayvan için tam bilet ücreti alınması ayıptır, lütfen biraz insaflı olun.

Darezhan sonuçtan hiç memnun değil

Evcil Hayvanla YHT Seyahatinde Koltuk Zorunluluğu Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

20 Temmuz 06:49

YHT Kedi Taşıma Yanıltması Ve Mağduriyet

17 Mart 21:46

YHT De İhmal Edilen Kurallar

25 Mayıs 2024 18:08
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

YHT (Yüksek Hızlı Tren)  Eryaman Garı 6 Yaşındaki Oğlumdan Haksız Yere Bilet Parası Aldı

30 Ağustos 2023 22:59