23 Ocak 2024 14:57

Merhaba, size WhatsApp üzerinden yazdım fakat geri dönüş alamadım. Yaklaşık iki ay önce sizlerden altı kutu protein tozu aldım. Bu siparişi verirken askerdim. Kargo evime geldi ve ailem kargoyu açtı. Kargo kutusunu açarken videoya aldılar. Ardından eve geldiğimde kargo kutusunu açtım ve muz kokusu ile çilek kokusu almaya başladım. Sonra biraz yorumlara ve şikayetlere bakınca, bazı protein tozlarında kapak altındaki koruma jiletinin açık olduğu yönünde şikayetler okudum. Ben de altı protein tozundan bir tanesinin dışındaki koruma poşetini çıkardım, kapağını açtım ve kapak altındaki koruma jelatininin açık halde olduğunu gördüm. Bu gerçekten sıkıntılı bir durum. Zamanla bu sebepten dolayı protein değeri düşebilir ve daha kötüsü, bakteri üremesi için maalesef ihtimaller artabilir. Bugüne kadar Hardline, Bigjoy, Torq gibi Türk markalarından yaptığım alışverişlerde hiç böyle bir sorun yaşamadım. Şimdi ben bu ürünleri uzun vadede tüketeceğim ancak üründen alacağım verim hakkında endişeliyim. En çok da ürünlerin son kullanma tarihinden önce bozulup bozulmayacağı konusunda aklımda ciddi soru işaretleri var. Ayrıca ürünü açarken videoya da çektim. Buyurun sizler de izleyin. Sizlerin bu konu hakkında nasıl bir çözüm sunacağınızı merak ediyorum.

Sipariş No: 78167
Sipariş No: 77468

24 Ocak 2024 19:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Şubat 2024 10:43

Furkan bey merhabalar iletişim bilgilerinizden size ulaşım sağlayamıyoruz. Bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz iyi günler

15 Ocak 2024 12:08
Gizem sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 18:50
"Sorunum çözüldü"
Halil sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 08:12
Farmaucuz.com Bebek Ürünlerinde Son Kullanma Tarihi Sorunu Ve Güvenlik Endişesi
Farmaucuz.com Bebek Ürünlerinde Son Kullanma Tarihi Sorunu Ve Güvenlik Endişesi
Mehmet sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2025 01:22
"Geri dönüş sağlandı detaylı bilgi verildi. Tekrar bir sorun olduğunda ürünle ilgili kullanılmış olsa dahi iade alınıp sorunu gidereceklerini belirttiler. Gayet ürünlerinin arkasında durduklarının ve her ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtip güzel bir imaj bıraktılar. Teşekkür ederim."

Aybike
01 Ağustos 2024 12:39