Celal sonuçtan hiç memnun değil

YEDAŞ Bilgilerimi Güncelleyemedi!

YEDAŞ Bilgilerimi Güncelleyemedi!
Celal
28 Ekim 2024 16:42

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım şirketi bilgilerimi güncellemek istediğimde bir gün boyunca güncelleyemediler, beni mağdur ettiler. Sadece telefon numarası güncelleyecektim ama bunu bile yapamıyorlar, yazık. Bu durum neticesinde ben 3 gün boyunca elektriksiz kaldım. Çok mağdur edildim.

30 Ekim 2024 08:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz Celal K.; Şikayetiniz ile ilgili derhal inceleme çalışmalarımız başlatılmıştır. Detaylı inceleme için gerekli bilgilere ulaşmak adına sizinle kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

30 Ekim 2024 10:23
30 Ekim 2024 11:36

Değerli Tüketicimiz Celal K.; Şikayetiniz ile ilgili bilgi güncelleme işleminiz tarafımızca yapılamamaktadır. İşleminizi Tedarik şirketi YEPAŞ tarafından yapmanız gerekmektedir. Bu işlem için 444 55 23 arayıp işleminizi tamamlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

30 Ekim 2024 16:21

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

06 Kasım 2024 17:53

Değerli Müşterimiz, başvurunuzda belirtilen irtibat numaranıza dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz.

Burçin
12 Aralık 2023 00:16