Fatih sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 18:35

Telefonumu yenilemek için Gürgençler sitesinden değiş tokuş kampanyasını kullanarak iPhone 12 satın alıp, iPhone 11 Pro cihazımı satmak istedim. Formu doğru bilgilerle doldurduktan sonra bana sunulan tahmini teklif 22.500₺ idi. Telefonumu gönderdikten 2 gün sonra ellerine ulaştığı halde 4 gün sonra sanki yeni gelmiş gibi işlemler başladı. Teslim alındı dedikleri tarihinden 2 saat işinde revize fiyatı oluşturuldu ama bana bundan 5 gün sonra teklif geldi. Bu zamanda bile ben canlı desteğe yazdım bu yüzden 5 gün sonunda arayıp 13.000₺ teklif edildi. Fiyat farkının sebebinin kasada çizikler ve kameradaki tozlar olduğu söylendi. Ben telefonumu kılıfsız kullanmayan ve özel bezle silen bir insanım ve ne çizik ne toz olmadığına eminim. Hadi var diyelim bu fiyat farkının sebebi birkaç görünmeyen çizik ve toz olduğunu düşünmüyorum. Diğer ikinci el telefon alan siteler bile kat kat fazlasını veriyorken hem zamanımdan hem saçma sebeplerle cihazımın değeri öldürüldü. Uzun lafın kısası bir daha yüzüne bakmayacağım bir firma ve Gürgençler gibi köklü bir firmanın böyle kalitesiz bir firma ile iş yapması da beni üzdü.

05 Şubat 2024 14:02 (Şikayetten 13 gün sonra)

Merhaba ; İşlemlerinizin kontrolü için iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ediyoruz. Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder, mutlu günler dileriz. Ürünlerinizle ilgili tüm soru ve şikayetleriniz için Hafta İçi :10:00-22:00 Cumartesi:12:00-22:00.

Merve
Merve

Keşke buradan bakıp da bende kampanyaya katılmasaydım. Gerçekten acayip fiyat düşürüyorlar ki telefonumun ekran ve kamerasını sorunsuz kullanırken sorunlu yazmışlar. İlk ve son siparişimiz oldu Gürgençler ve yenilio dan.

yenilio-yeniliocom-zaman-kaybi-ve-cihaz-degerinin-dusurulmesi-1.jpg
Celal
Celal

Yeniliyoya sen cihazını satmışsın Gürgençler'le alakası yok Gürgençler'e mağazadan teslim ediyorsun Apple gibi Gürgençler'den yeniliyor sitesine nasıl girdinki link bile yok sitede

Fatih

Telefonu alırken dev gibi yazıyordu. Kampanya bitmiş olabilir. Gürgençler ile beraber çalışıyorlar benden telefon al telefonunu da Yenilioya yolla diyorlar

Aslı
25 Nisan 2024 14:10
Yenilio (yenilio.com) "yeniliyor" Ve "Gürgençler" Takas Desteği Yalanı.
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
24 Aralık 2024 22:47