Fatih sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2024 13:29
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Benimle ilgilenen temsilci hanımefendinin adını unuttum ama ona teşekkür ederim. Teknik servis bir şey yapmadan yolladı ama müşteri temsilcisi telefonu yenisiyle değiştirip gönderdi. Hiçbir sıkıntısı görünmüyor telefonun.”

Yeniliyor firmasından 2 adet iPhone 13 Pro max aldık. Bir tanesinin arka kamerasında arıza var iPhone 4 gibi resim çekiyor odaklama yok puslu ve bulanık çekiyor. Aşağıya resimleri koyacağım farkı herkes görsün. Firmaya gönderdim resimleri çekip not yazdım. Bilgi verirler diye bekledim aramalarını ama kargo gittiği gibi ertesi gün geri yollanmış. Ben arayıp sordum ekran değişimi yapılıp kargoya verildi denildi. Arıza ekran kaynaklı deyip ekran değişimi yapılıp yollandı denildi. Şimdi geldi telefon kamera daki sorun aynı devam ediyor. Ekranımda 2 adet derin çizgi vardı aynı şekilde duruyor. Yalan söyleyerek ekran değişti dediler ve ekrandaki çizikler imza gibi duruyor. Para verip 2 adet aldık sıkıntı olmasa zaten yollamazdık. Karşılarında 5 yaşında çocuk var gibi inandırmaya çalışıyorlar. Şimdi tekrar yolladım yorumumu tekrar telefon gelince düzenleyeceğim yapılıp yapılmadığını buradan göstereceğim.

04 Haziran 2024 13:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba ; Servis işlemlerinizin kontrolü için iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ediyoruz. Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder, mutlu günler dileriz. Hafta İçi :10:00-19:00 Cumartesi:10:00 19:00

10 Haziran 2024 10:13

Yenilenmiş İphone Teslim Edilmedi Param İade Edilmiyor