Yemeksepeti Express Zorunlulu Tutması

24 Mayıs 2024 19:52

Yemeksepeti Express, kurye kullanımını zorunlu tutuyor. %32 komisyonla zorunlu kılıyor. Kaç kere başvuru yapmama rağmen kendi kuryelerini dayatıyorlar. İlk başta kendi kuryemle çalışmak istememe rağmen beni Express'e zorladılar. Çalışan, 2 ay sonra başvuru yapın değişir dedi ama kaç kere başvuru yapmama rağmen dönmüyorlar ya da kural seti atıyorlar, red diye. Böyle bir saçmalık görmedim. 2 restoranım var. O bayi olduğu için direkt genel merkezi aradım, öyle hal oldu. Rekabet yasalarına aykırı değil mi bu olay?

28 Mayıs 2024 10:50 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi değerlendirilmesi adına ilgili birim ile paylaştık. Benzer görüş ve sorularınız için bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, ilginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 13:55

28 Mayıs 2024 23:16

18 Ekim 2023 20:02
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti'nin Yüksek Komisyon Ve Ekstra Kurye Ücretleri Rekabeti Zorlaştırıyor

12 Ağustos 2025 00:37
yemeksepetinin-yuksek-komisyon-ve-ekstra-kurye-ucretleri-rekabeti-zorlastiriyor-3.jpg
yemeksepetinin-yuksek-komisyon-ve-ekstra-kurye-ucretleri-rekabeti-zorlastiriyor-2.jpg
yemeksepetinin-yuksek-komisyon-ve-ekstra-kurye-ucretleri-rekabeti-zorlastiriyor-1.jpg

Yemeksepeti Kategorileri