Yemek Sepeti Siparişlerinde Fiş Fatura Vermeme Problemi

20 Şubat 2024 21:34

Yemek Sepeti'nden sipariş veriyorum. Online kredi kartı ile ödeme yapıyorum. Sipariş açıklamasına defalarca fişimi yanında getirmelerini belirtmeme rağmen getirmiyorlardı. Bu sefer 'Eğer fişimi getirmezseniz ürünü teslim almayacağım.' diye yazdım. Adamlar fişi koymuşlar ancak 'Bir seferlik getirdik. Fişinizi Yemek Sepeti verecek, bizden değil.' diyorlar. Yemek Sepeti'nin yardım merkezine girdim. Önceki siparişlerime baktım; ancak kesinlikle oradan temin edebileceğim bir fiş yok. Yemek Sepeti ile firmalar arasında belli ki bir problem var. Daha önce kapıda kredi kartı ile sipariş vermeme rağmen ısrarla IBAN numarası verip havale yapmamı isteyenler oldu. Maliye açısından bu durum incelenmeli. Bireysel olarak yükümlülüğümüz, bu fişi istemektir. Ancak bu durum, getiren firma ile aramızı bozacaktır. Yemek Sepeti ise otomatik bir soru-cevapla yetiniyor; muhatap bulunmuyor. Bu, vergi kaçakçılığıdır. Benden alınan tutarın içinde KDV bedeli bulunmakta. Eğer biz, bu kadar sorgulamamıza rağmen fişimize ulaşamıyorsak, öncelikle Yemek Sepeti, ardından sipariş verdiğimiz yer sorumludur. Umarım bu problemi vergi denetçileri de yaşar ve sosyal sorumluluk gereği gerekeni yaparlar.

21 Şubat 2024 15:29 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

23 Nisan 2024 22:28
Yemeksepeti Fiş/Fatura Gönderme Sorunsalı!
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Yemek Sepeti Ödeme Sonrası Fiş/Fatura Vermiyor!

30 Mart 2024 21:36
Yemek Sepeti Ödeme Sonrası Fiş/Fatura Vermiyor!

07 Kasım 2024 01:10
Yemek Sepeti'nde Fiş Sorunu Ve Yetersiz Destek