Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Yemek Sepeti Ödeme Sonrası Fiş/Fatura Vermiyor!

Yemek Sepeti Ödeme Sonrası Fiş/Fatura Vermiyor!
30 Mart 2024 21:36

Bugün verdiğim sipariş için kapıda 420TL kredi kartım ile temassız ödeme yaptım. Yemeği getiren kurye nin pos cihazı yoktu, ödemeyi cep telefonu üzerindeki bir aplikasyon aracılığı ile aldı. Fiş istediğimde veremeyeceğini restorandan istemem gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Yemek Sepeti canlı destek ile iletişime geçip durumu anlattım, restoran ile görüştüklerini fişin restoran tarafından en kısa sürede gönderileceğini söylediler. Tabii ki restoran fişi göndermedi. Tekrar canlı destek ile işletim kurdum, yine aynı cevabı aldım ancak ne restoran fiş gönderiyor ne de Yemek Sepeti uygulamasında fatura yükleniyor. Sonuçta yaptığınız ödemenin yasal belgesini alamıyorsunuz. Bu durumu Maliye Bakanlığına da bildireceğim, sanırım vergi kaçırılıyor, sorumlular denetlensin, suçu olan cezasını çeksin

31 Mart 2024 17:18 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Ferdi
02 Nisan 2024 17:43

Dönüş yapıldı ancak yine restoran fişi gönderecek denildi, restoran hala fişi göndermedi. Sonuçta tüketici olacak mağduriyetim devam ediyor.

Bedriye
29 Nisan 2024 11:08