Alim sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan King Coil Montpellier Çöken Yatak

14 Şubat 2024 09:23

Dört yıl önce Yatsan Kingcoil Montpellier marka bir yatak satın aldık. Dört yıl içerisinde yatak çöktü ve yüzey formu bozuldu. Şikayetimiz üzerine geçen ay yatak alındı ve üzerindeki visko jel değiştirildiği belirtilerek geri getirildi. Şu an yatağın her yeri basınca farklı tepki veriyor, her sabah ağrı içinde uyanıyoruz. Muhtemelen içinde sadece belirli bir bölüm değiştirildi ve sonuç kötü. Satılan en pahalı ve kaliteli olduğu iddia edilen ürünü alıp bu durumu yaşamak düşündürücü. İkame olarak getirilen otel yatağı, dört yıllık Kingcoil Montpellier yataktan ve revize edilen yataktan çok daha rahat. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Eğer bu yatakların ömrü bu kadar kısa ise, maksimum dört yıl kullanılabileceği belirtilerek satılmalıdır. Müşteri hizmetleri on gün önce arayıp durumu ilettikten sonra hala bir geri dönüş yapmamıştır. Bu yatağı almayı düşünen kişiler, lütfen bu durumu değerlendirsin.

21 Haziran 2024 13:09
yatsan-king-coil-montpellier-coken-yatak-1.jpg

Firma tarafından yapılan sözde teknik inceleme geri bildiriminde yatakta herhangi bir sorun olduğu bildirildi. Yapılan bildirimin teknik olarak hiçbir detay içermediğini yatağın hangi bölümüne hangi testin uygulandığını, standardın ne olduğunu sorduğumda da bunu benimle paylaşamayacakları cevabını aldım. Böyle bir cevap almadığım sürece de yatağı teslim almayacağımı belirttim. Yazışmalar ektedir. Şükürler olsun ki 3 evime aynı marka yatağı aldıktan sonra firmayı tanımak nasip oldu. Elinizle bastırdığınızda yatağın yanı ile ortası arasında dağlar kadar fark olan yatağa teknik olarak sorun yoktur diyen firma. Almak istediğiniz hizmet bu ise, hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz İlgili yazışmalar ektedir

21 Haziran 2024 13:09

Yasemin
19 Ağustos 2024 01:09

Yeliz
15 Ekim 2024 11:37
Mecit sonuçtan hiç memnun değil

Yatakta Tekrarlayan Çökme Ve Küflenme Sorununa Çözüm Bulunamıyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Mecit
16 Mayıs 2025 10:20