Salim sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 21:41

2023 Eylül ayında Yataş Bedding'den Cool Wool marka bir yatak satın aldım. Birkaç gün önce yatağın yazlık tarafını kullanmak istediğimde, küflenmeler olduğunu gördüm. Eylül ayında satın aldığım için yazlık tarafını neredeyse hiç kullanmamıştım. Ayrıca, yatağı sıvı geçirmez bir alez ile birlikte kullandım. Bugün Yataş müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, üretim hatası olmadığını ve sorunun bizden kaynaklandığını, istersem ücret karşılığında onarabileceklerini belirttiler. Eve gelip inceleme yapmadılar. Yataş'a güvenerek tercih etmiştim ve bu durum güvenimi sarsmıştır. 23 Eylül'de düğünüm oldu ve Ekim ayının ikinci haftasında yatağı ilk kez kullanmaya başladık. Yazlık tarafını sadece birkaç hafta kullandık. Evimizde rutubet, nem ya da başka küflenen bir eşya bulunmamaktadır. Yatağa sıvı geçirmez alez kullandığımız için yatağa sıvı geçmesi ihtimali de yoktur. Yataş'ın ürünlerinin arkasında durmadığını gördüm ve bundan sonra ürünlerini kullanmayı düşünmüyorum. Ayrıca, müşteri hizmetlerinin yalan söylediğim izlenimi yaratmaya çalışması ve umursamaz tavırları son derece rahatsız edici. Ürünü alırken verilen tüm garantilere rağmen, satış sonrası bu derece ilgisizlik beni şaşırttı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum ve hukuki yollarla haklarımı arayacağıma inanıyorum.

21 Mayıs 2024 09:11 (Şikayetten 25 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

02 Haziran 2024 14:05

Arayan soran olmadı. Marka değerinize yazık. İnsanlar bir de markanıza güvenerek alışveriş yapıyorlar.

Yusuf
10 Ağustos 2023 11:42
Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

Nagehan
01 Nisan 2024 16:48