Yargıcı Dan Alınan Şal In Deformasyona Uğraması.

12 Aralık 2023 11:10

Yıllardır zevkimize hitap ettiği için ailece Yargıcı müşterisiyiz. 09.12.2023 tarihinde teşhirden satın almış olduğum şalı eve gelince yumuşatıcıya koyarak sadece yıkadım. Çünkü ürünü o şekilde kullanamazdım. Ürün suyun içinde renk değiştirdi. Renkler birbirine karıştı ve şal buruş buruş oldu. Satın aldığım Vadi İstanbul da ki mağazaya getirdim sizin hatanız diyerek ürünü kabul etmediler. 12.12.2023 tarihinde müşteri hiz. Arayarak şikayetimi anlattım. İncelemeye alalım ürünü, size dönüş yapalım dediler. Aynı gün içerisinde dönüş yapıldı. Fakat ürünlerinin arkasında durmayıp herhangi bir değişim ya da iadenin söz konusu olmadığını söylediler.
Aldığım şal çok ucuz da değil, verdiğim para helal olmasın kat be kat Yargıcı dan çıksın. Bundan böyle kara listemde çevremde ki herkese bunu anlatacağım müşteri kaybı yaşayın, beterleri başınıza gelsin, benim canım nasıl yandıysa sizde yanın, para kolay kazanılmıyor.

12 Aralık 2023 11:19 (Şikayetten 9 dakika sonra)
12 Aralık 2023 12:25

Ben bu şalı kışın kullanacağım. Yağmur yağdığında kafamdaydı aynı şeyi yine yaşayacaktım. Sonuçta bu kışlık şal yazlık değil. Bana Güneşli havada kullanın diye yazmıyor.

27 Kasım 2024 09:47
Pinar sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 14:56
"Teşekkürler"
Yargıcı Kusurlu Ürün Satan Ve Hatasını Kabul Etmeyen Marka
Samet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 22:47
Gia sonucu yetersiz buldu