Esra sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın Temizlik Detaylı Temizlikte Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

Yalçın Temizlik Detaylı Temizlikte Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları
31 Ekim 2024 12:42

Instagram'da paylaştıkları özenli temizlik videolarına güvenerek 75 metrekare evim için iki personel detaylı temizlik paketi satın aldım. Tek personel bile halledebilirdi ama 10 aylık bebeğim var, ben ilgilenemem, iki kişi olsun, detaylı rahat temizleyebilsinler diye iki personel aldım, 3500 TL peşin para ödedim. Detaylı temizlikte dolap üstleri, duşakabin içi dışı, banyo fayansları her şey vardı. Mutfak dolabımın üstünü sildiğini söylediler. Elimde bebeğimle çıkıp kontrol edemedim. Tabii ki sürekli peşimde ağlıyordu. Gittikten sonra eşim baktığında hiç bez sürülmemiş mutfak dolabının üstüne. En şikayetçi olduğum yer ise banyoydu. Ben çamaşır suyu kullanamıyorum. Alerjimden dolayı kokusundan tıkanıyorum, bunu personellere söylemekle sanırım hata ettim. En son banyoyu temizlerken yoğun çamaşır suyu döktü ve bana 'Sen hiç buraya gelme.' dedi. Ben de zaten gidip kontrol edemedim. Evin içinde bile zor durdum, bebeğim de ben de evde dolanamadık bile. Zaten temizliğin sonuna geldiklerinde saat erkendi, temizliği hemen bitirip gitmek ister gibi bir halleri vardı ve 5'te bitmesi gereken temizlikte 15:30'da bitti. Banyoda temizlenilen tek yer duşakabin kapağı, klozet ve yerini silmiş. Bu nasıl bir detaylı temizlik? Ben 10 aylık bebeğimle peşimde ağlamasına rağmen banyoyu daha iyi temizliyorum. Banyom zaten küçücük. Dolap üstleri hiç silinmemiş, duşakabinin içine su bile dökülmemiş, duvarlar kupkuru, musluk kireç içinde duruyordu. Fotoğraflarını da ekliyorum. Bütün bunları tabii ki şirkete WhatsApp hesabından ilettim ama hiçbir geri dönüş sağlamadılar. Mesajlarıma cevap vermediler. Instagram'da yapılan şikayet yorumlarını da siliyorlar.  Instagram hesapları: ylcntemizlikk. Asla memnun kalmadım. Hiçbir geri dönüş de sağlamadılar. Özür dilemek bir yana dursun, hatalarını telafi etmediler. Instagram yorumlarında şikayet ettiğim için de beni engellediler.

Esra
Esra
31 Ekim 2024 14:54

Mesajlarıma 1 hafta boyunca cevap vermediler Instagram'dan yorumda bulunduğumda anında yorumlarımı silip beni hem WhatsApp'tan hem de Instagram'dan engellediler.

Profesyonellikten Uzak Temizlik Hizmeti

18 Kasım 2024 09:43
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Temizlik Hizmeti Hayal Kırıklığı: Eksik Ve Yetersiz Hizmet

20 Mart 2025 13:07
Nurefşan sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2025 17:26

Beklentileri Karşılamayan Temizlik Hizmeti

20 Aralık 2024 18:20
Mariyam sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 13:30