Yağcıoğlu Pastanesi Hadımköy Şubesi Mağduriyeti

23 Mayıs 2024 18:23

Yağcıoğlu Pastaneleri Hadımköy şubesinin devamlı müşterisiyiz. Yüklü miktarda alışveriş yapıyoruz her hafta, haftanın birkaç günü. Müşteri memnuniyetini hiçe saydıkları, kendi hatalarının arkasında durmadıkları ve müşteriyi göz göre göre mağdur ettikleri için bir daha adımımızı atmayacağız. Bir gün öncesinden doğum günü pastası sipariş ettik. 1250 TL fiyat söylediler. Büyük boy istediğimizi özellikle mesaj ile belirttik. Eve sipariş bir geldi, küçücük bir pasta. Boyutuyla ilgili haber dahi verilmedi ve büyük boyun şu an üretilmediğini söylediler teslimat esnasında. Kalabalık bir grup olduğumuz için o pastanın yetmeyeceğini söyledik. Son dakika olduğu için ortada kaldık resmen. Bize bir tane daha küçük pasta göndermeyi teklif edip 2000 TL talep ettiler. 1250 TL'ye büyük boy pasta sipariş edip 2 tane küçük pastaya saçma bir şekilde 2000 TL aldılar indirim yaptıklarını vurgulayarak. Sonrasında da büyük boy pastanın dünden buduna 2800 TL'ye çıktığını söylediler. Yalan üstüne yalan. Son dakika böyle bir aksilik olduğu için mecburen ödeme yaptık ama bir daha asla adım atmayacağız. Müşteri memnuniyetini hiçe saydılar kendileri hatalı olduğu halde.

23 Mayıs 2024 18:39
yagcioglu-hadimkoy-subesi-1.jpg

Şu an Yemek Sepetini kontrol ettiğimde büyük boy (8-10 kişilik) Lotus Cheesecake'in ellerinde mevcut olduğunu görüntülüyorum. Hem ellerinde var hem de 2800 TL dedikleri pasta 1200 TL.

23 Mayıs 2024 18:40
yagcioglu-hadimkoy-subesi-1.jpg

Yemek Sepeti görseli

Ece sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 18:35

14 Aralık 2024 21:57
Doğum Günü Pastası Kabusu: Geç Teslimat Ve Fahiş Fiyat
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2025 16:58
Hülya sonuçtan memnun değil