Feyza sonuçtan çok memnun

Xiaomi TV Box Ses Sorunu

Xiaomi TV Box Ses Sorunu
Feyza
23 Nisan 2024 00:58

Xiaomi TV box kullanıcılarının ses sorunlarına çözüm sunmaya geldim, sesli komuta '' sesi maksimum yap'' diyorsunuz geliyor. Bilmediğimiz bir yerden yanlışlıkla sesini kısıyoruz galiba o yüzden tekrar boxtan açmak gerekiyor. Televizyonunuzda problem yoksa eğer böyle bir deneyin

profile profile profile

Yorumlar (12)

Özlem
Özlem

Çok teşekkürler, yeni cihaz almaktan kurtuldum sayenizde.

İsmail
İsmail

Teşekkür ederim oldu

Nurettin
Nurettin

Teşekkürler çok faydalı oldu

Deniz
Deniz

Hay Allah razı olsun, denemediğim iş kalmadı kablo, reset vb. Gitti cihaz diyordum, kurtuldu

Hasibe
Hasibe

Üç gündür TV'nin hoparlörü bozuldu sandık bugün yeni TV aldık ve son kez uyduyu bir deneyeyim dedim ve TV'de sıkıntı yokmuş tekrar boxa bağladım ve Google bir bakayım dedim sizin yoruma denk gelip bir de bunu deneyim dedim iyi ki de denemişim sorun çözüldü Allah razi olsun sizden. TV de boşuna almış olduk 😂

Özgür
Özgür

Ben de şöyle çözdüm, telefona Google Home uygulamasını kurup eleştirip cihazın sesini fullledim düzeldi. Sorun yok aslında fabrikasyon olarak kısık gelen cihaz sesini açamıyorsunuz çünkü kumandanın ses açma kapamasını televizyonunun aç kapamasına tanımlıyoruz cihazdan ses açmıyoruz o kadar.

Toygar
Toygar

Kral beeee

Yağmur
Yağmur

Ayy çok teşekkür ederiz vallahi düzeldi.

Vallahi helal olsun sana 2 günden beri uğraşıyorum gerçekten işe yarıyor teşekkür ederim

Oğuzhan
Oğuzhan

Hay Allah senden razı olsun kral. Az daha aleti parçalıcaktım.

Emrah
Emrah

Sen nasıl bir kralsın harbiden işe yaradı teşekkürler 🙏🏼

Fatih
Fatih