Hande sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 14:03
Hande'nin Teşekkür Mesajı
“Sorun sizde değil pildeymiş kusura kalmayın”

Xiaomi marka termometre ve nem ölçer aldım; ancak üçüncü kez pil bittiğinde cihaz çalışmamaya başladı. Duracell marka 2032 pil kullanıyorum ve ekrana görüntü gelmiyor. Yeni paket açıp deniyorum, yine ekran yok. Bu şekilde üç adet termometre ziyan oldu. Cihazda bir sorun olabileceğini düşündüm. Pilde sorun olabileceği ihtimaline karşın farklı pilleri denedim, cihaza tekrar şans verdim; ama üç kez aynı sorunu yaşadım.

profile profile
14 Aralık 2024 03:30

Sorun sizde değil pildeymiş kusura kalmayın

Yildirim
Yildirim

Bende de aynı problem oldu. Duracell pillerde acı katman yazan yapıştırılmış kağıdı söktükten sonra çalıştı. Başka pil almaya gerek olmadı.

Muhammet
Muhammet

Hande hanım merhaba, başka bir konuda şikayet ararken karşıma çıktı. Duracell pillerde acı katman olduğu için birçok cihazda hata veriyor. Mesela airtaglerimde de çalışmıyor. Bu yüzden acı katman bulunmayan bir 2032 pil satın almalısınız. Bu acı katmanı yapma sebepleri çocuklar yutmasın diye yutunca çok ciddi hasarlara sebep olabiliyor çünkü

Nihal
Nihal

Pilin arkasındaki etiketi çıkarınca çalışıyor, bilgi için teşekkürler.

Hande

Evet ben de 3 tane termometreyi çöpe attıktan sonra pilden kaynaklandığını fark ettim 4. Sapasağlam kullanıyorum. Yorumunuzu geç gördüm ama çok teşekkür ederim 🙏🏼

Xiaomi Mi Termometrenin Pili Bitince Ömrü Bitiyor!

Ayşenur
04 Mayıs 2024 23:59
Xiaomi Mi Termometrenin Pili Bitince Ömrü Bitiyor!

29 Şubat 2024 01:28
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
08 Temmuz 2024 21:20