Xiaomi Telefon İade Süreci

Gülsüm
04 Eylül 2024 22:23

Xiaomi sitesinden Xiaomi 14 telefon aldım. Kargo elime ulaştığı aynı gün iade ettim. Kamerasını beğenmedim ve ısınma sorunu yaşadım. Kaç gün oldu, ne iade onaylandı ne inceleme süreci bitti. Herkes mağdur olmuş. Mağdur olmak istemiyorum. Şikayet edeceğim. Benim ücret iademi yatırın lütfen.

05 Eylül 2024 13:01

Gelişme olmadı hala

05 Eylül 2024 13:00

Aynı gün iade ettiğime dair ekran görüntüleri Xiaomi yıllarca kullandım beni mağdur etmesine çok üzüldüm Tüketici Hakları'na başvurdum bir daha asla almam dedittirdi

05 Eylül 2024 10:52

Xiaomi sitesinden telefon aldım bana ulaşır ulaşmaz telefonun kamerasını beğenmedim ısınma sorunu yaşadım iade ettim ellerine ulaştı 10 gün sonra iptal ettiler ben telefonu kullanmadım etmedim kendiler telefonu bir kutuya koyup yollamışlar ben kaç kere pat pata sardım gönderdim ben paramı istiyorum Tüketici Hakları'na başvurdum kimseyi mağdur edemezsiniz

05 Eylül 2024 10:43

Satın Aldığım Xiaomi 14 Telefon İlk Günden Isındı, İade Talebim Reddedildi

Cengiz
17 Eylül 2025 17:02
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi'den 50 Gündür Yapılmayan Para İadesi Ve Mağduriyet

22 Ekim 2025 09:05
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Cemil
01 Ekim 2024 15:41
xiaomi-14-isinma-ve-servis-problemi-4.pdf
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Siparişin Ücret İadesi Gecikiyor

İsmail