Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Batarya Problemi

Sezer
22 Aralık 2023 08:45

Xiaomi Redmi Note 12 Pro telefonumu henüz 1 hafta önce aldım. İlk günden bugüne kadar şarj normal kullanım ile ilk gün bitmektedir. Gece %100de bırakıyorum ve sabaha kadar Wi-Fi, mobil veri, GPS, Bluetooth vs. Hiçbiri açık değil. Parlaklık komple kapalı. Ayrıca telefonu Ultra pil tasarruf moduna alıyorum. %14 civarında sabaha kadar şarj tüketiyor. Daha şimdiden böyleyse ileride neler olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Bataryasında problem olduğunu düşünüyorum. Telefon ya da batarya değişimi talep ediyorum.
Bu konu ile ilgili acil çözüm bekliyorum. Yoksa bütün haklarımı arayacağım.

Ramazan

Telefonun şarzıçok çabuk bitiyor bu sorunu çözseler iyi olur en sonunda telefonu geri vereceğim 😡😡😡

Abdullah

Bataryasında problem var büyük ihtimal. Telefonu ilk açtığında şarjı kaçtı. Belli bir seviyeden asaya veya yukarıda oldu mu pil arızalı ya da problem vardır. Yazılımsaldan da olabilir bazen iyi geceler.

Abdullah

60 normal bir rakam o zaman yaza pil ya da yazılım garanti göndermekten başka çare yok

Sezer

İlk aldığımda 60 civarındaydı. İlk 3-4 gün boyunca da hızlı azalıyordu aslında sürekli kullanımda. Ama son 2 gündür geceden sabaha bile azalıyor dediğim gibi. Şu an garantiye versem yazılımsal bir sorunu düzeltebilirler mi? Eğer yazılımsal bir sorunsa batarya değişimi de problemi çözmeyecektir. Çok kararsız kaldım.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Note 12 Pro Şarjın Kendi Kendine Boşalması

17 Mayıs 2024 11:18