Xiaomi Redmi Note 10 Pro Gradient Bronze 8G RAM 128G ROM

Xiaomi Redmi Note 10 Pro Gradient Bronze 8G RAM 128G ROM
09 Şubat 2024 16:16

Xiaomi Redmi Note 10 Pro Gradient Bronze 8G RAM 128G ROM cihazımı 15.05.2023 tarihinde arka kamera açılmamasından dolayı Ouno Service Ataşehir teslim ettim, aynı gün içerisinde Ana kart arızalı olmasından dolayı garanti kapsamında değişim yapıldı. 17.05.2023 tarihinde teslim edildi. 07.02.2024 tarihinde telefon ile görüşme yaparken bir anda karşı tarafın sesi gitti ve ekran gri renk oldu, sonrasında ekran siyah oldu tekrar geldiğinde orta kısmında mavi dikey yönlü bir çizgi belirdi. 08.02.2024 tarihinde ilgili servise tekrar teslim ettim, gerçekten hızlı tespit süreçleri var hakkını vermek gerekir. Yapılan tespitte Aynı şekilde ana kart arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini belirttiler. Garanti kapsamında değerlendirme yapılmadığını daha önce değişim yapılan ana kart garanti süresi 6ay ve bu sürenin dolmasından dolayı ücretli olarak hizmet verebileceklerini belirttiler. 6.353.00 TL ücret istenildi. İşleme onay vermedim sonuçta Telefonumda hasar yok dış etken yok kullanıcı olarak etki ettiğim bir durum yok ben Parça arızalı ise ben neden ücret ödeyeyim. Ben ilgili işlemin Ücretsiz ve parça garantisinden yapılmasını talep ediyorum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Devam Eden Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Fatih
01 Eylül 2025 19:55
servis-sonrasi-devam-eden-sorunlar-ve-cozum-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-3.pdf
servis-sonrasi-devam-eden-sorunlar-ve-cozum-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-2.pdf

Garanti Kapsamında Onarılmayan Telefon Ve Mağduriyet

19 Ağustos 2025 01:14

23 Eylül 2025 11:48
Garanti Bitiminden Hemen Sonra Arızalanan Telefonum İçin Ücretsiz Onarım Talebi
garanti-bitiminden-hemen-sonra-arizalanan-telefonum-icin-ucretsiz-onarim-talebi-3.jpg

Bilge
28 Temmuz 2023 23:04
Xiaomi Redmi Note 11 Pro Aşırı Donma
Murat sonuçtan çok memnun

Xiaomi Sorunları Bitmeyen Note 10 Pro

Murat
31 Ağustos 2024 23:46
"İlgi, alaka ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için Xiaomi Türkiye ve Xiaomi Global'e teşekkürlerimi sunuyorum."
Xiaomi Kategorileri