Murat sonuçtan çok memnun

Xiaomi Sorunları Bitmeyen Note 10 Pro

31 Ağustos 2024 23:46
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi, alaka ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için Xiaomi Türkiye ve Xiaomi Global'e teşekkürlerimi sunuyorum.”

10.02.2023 tarihinde Uşak Teknovizyon Mi Store üzerinden xxxxxxxxx IMEI numaralı Redmi Note 10 Pro Blue 8/256 GB ürününü satın aldım.

Cihaz ilk olarak 26.07.2024 tarihinde "Ekrana dikey renkler çıkıyor, şarj çabuk bitiyor, şebeke kesiliyor, DOA kapsamında misliyle değişim vb." arızaları için Mieko Yönetim Servise gitti. Cihazda sorun yok denilerek işlem yapılmadan geri gönderildi.

Tabii, servise güvenmedim ki haklıymışım. Daha sonra ikinci kez 06.08.2024 tarihinde aynı sorunlarla cihazı eve getirmeden; Teknovizyon aracılığıyla Evofone İstanbul Merkez Servise gönderdik ve Mieko'nun sorun yok dediği cihazıma garanti kapsamında ana kart ve batarya değişimi yapılarak tarafıma geri gönderildi.

3. kez tekrardan 26.08.2024 tarihinde kendi imkanlarımla kargo aracılığıyla "Ekranda dokunmatik hassasiyeti, ara ara ekrana dikey çizgiler ve benim dokunduğum yerler dışında işlem yapma ve DOA kapsamında misliyle değişim" için daha önce gönderdiğim Evofone İstanbul Merkez Servise gönderdim.

"Cihaz tüm testlerden başarı ile geçti. Cihazda sorun yok" şeklinde cevapla ve 6 ayı geçtiği için DOA kapsamına alınamadığı bilgisi ile tarafıma geri geldi.

Bu arada, sorun yok diyen ama 3 gün sonra başka servisinizde sorun var olduğu ortaya çıkan Mieko servise ilk gittiğinde yani 26.07.2024 tarihinde cihazım 5 aylıktı. Servisleriniz arasındaki sorunu bulma ve çözme çelişkisi yüzünden süre uzadı.

Cihazım şu an bendedir; "Ekranda dokunmatik hassasiyeti, ara ara ekrana dikey çizgiler ve benim dokunduğum yerler dışında işlem yapma" sorunlarım devam etmektedir.

Özet ve güncelde aile bireylerimle birlikte 5 adet Xiaomi (Redmi, Poco markaları) cihaz sahibi olarak ben, Xiaomi firmasının Redmi Note 10 Pro cihazını verimli kullanamadığım için, sürekli servislerle uğraşmaktan, telefonsuz geçen sürelerden bunaldım ve güvenimi yitirdim.

Müşteri memnuniyeti adına; (tabii ki sizin için önem arz ediyorsa) cihazımın misliyle değişimini, mağduriyetimin bir an önce giderilmesini ve tatmin edici bir çözümle bana ulaşılmasını rica ediyorum.

04 Kasım 2024 21:15

Furkan
26 Eylül 2023 23:52
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
19 Nisan 2024 23:14

Xiaomi Evofone Servisi Arızalı Telefonu Sıvı Teması Bahanesiyle Ücretlendirdi

Hasan
29 Mayıs 2025 16:45
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Teknosa'dan Alınan Telefonun Sürekli Arızalanması

07 Ekim 2024 12:21

23 Eylül 2025 11:48
Garanti Bitiminden Hemen Sonra Arızalanan Telefonum İçin Ücretsiz Onarım Talebi
garanti-bitiminden-hemen-sonra-arizalanan-telefonum-icin-ucretsiz-onarim-talebi-3.jpg
Xiaomi Kategorileri