Xiaomi Not 11 Pro Arıza

Mevlüt
18 Ekim 2023 14:38

Satın aldığım Not 11 Pro telefonum video oynatılırken ses kısıyor. Şarj kablosu en ufak sallantıda yerinden çıkıyor. Bazen şarj oluyor bazen olmuyor. Telefon uygulamadayken aniden (sistem durduruldu) uyarısı veriyor. Ve gece ya da gündüz kendisi ekran parlaklığını kısıyor (not:ekran parlaklığı otomatik seçeneğinde değil manuel seçeneğinde de yapıyor) daha önce de garantiye gönderdim. Sadece ekran değişimi yapılmış evet ekran da da problem vardı o giderilmiş ama daha önceki sorunların diğerleri giderilmediği gibi yerine yeni sorunlar da ortaya çıktı. Telefonu ikinci kez garantiye göndermek zorunda kaldım ve şu an yolda İstanbul a gidiyor. Mağdur oldum sürekli bir yerlerden idareten telefon bulup 15-20 gün başka bir telefonla idare etmek istemiyorum ben sadece verdiğim ücretin karşılığını istiyorum. Lütfen telefonumu değiştirin. Verilerim kayboluyor sürekli telefon aktarmaktan. Numaralar siliniyor. Ben sürekli birilerine verilerimi emanet etmek zorunda değilim. Sürekli herkesten numara istemek zorunda değilim lütfen ilgilenin.

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Note 11 Pro Isınma Ve Ekran Donması Sorunu

Aykut
16 Temmuz 2024 12:15
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
13 Eylül 2023 20:38
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
11 Temmuz 2023 02:57
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Sistem Güncellemesi Sonrası Tüm Verilerim Silindi Ve Çözüm Sunulmadı

Kübra