Sevgi sonuçtan memnun

Xiaomi 14t Telefonunda Süreklilik Arz Eden Arama Sorunu Ve Yetersiz Çözüm

Xiaomi 14t Telefonunda Süreklilik Arz Eden Arama Sorunu Ve Yetersiz Çözüm
16 Aralık 2024 23:24

15 Kasım 2024 tarihinde Atlaspark Xiaomi mağazasından Xiaomi 14t telefon aldım, kurulum sonrası arama sonlandırıldı. Hatası verdi. Mağazaya gittiğimde fabrika ayarlarına döndürülerek ayarlar sıfırlandı ama gün içinde tekrar aynı hatayı verdi. Sonraki hafta yine aynı süreç baştan alındı, sonuç yine arama sonlandırıldı. 2 haftalık telefon servise yönlendirildi 1 hafta sonra teslim edildi; yazılım hatası vardı düzelttik denilerek. Kurulum sonrası yine arama sonlandırıldı. Hatası verince tekrar mağazaya gittim. Görevlilere cihazı iade etmek istediğimi söyledim ama tekrar servise gönderileceğini ve muhtemelen değişim kararı çıkacağını söylediler, bir hafta sonra bu şekilde bir dönüş de yapıldı. Peki ne zaman gelecek cihaz diye bilgi almak istediğimde ise stokta 14t olmadığı için 20 iş günü yani 1 ay bekleme süresi olacağı söylendi. Yani 4 yıllık telefonumun şarj problemi için aldığım ürünü bir ay bekledim; bir ay daha bekleme ihtimalim olduğu söyleniyor. Kamu çalışanıyım ve işlerim yarım kalıyor dememe rağmen mağduriyetim giderilmedi. Xiaomi markası kendi ürününü tedarik edemeyecek kadar zor durumda bunu öğrenmiş oldum.

Serhat
Serhat

O bende de vardı volte yi kapatın düzeliyor ayarlardan mobil ağlar a girin oradan hangi sim kartınızdan arama yapıyorsanız onu seçin orada volte kullan yazar onu kapatın sorun çözülecektir resim paylaştım işaretli yerler den bulabilirsiniz.

Sevgi

20 Ocak'ta Xiaomi'nin bu seride yazılım hatası olduğunu kabul ettiğini ve yeni yazılım geleceğini söylediler; hâlâ bekliyorum. Çözüm önerinizi deneyeceğim, teşekkürler 🌸

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi TV Stick 4K Ürün Sorunu Ve İade Süreci

İbrahim
26 Mart 2025 00:46
Buse sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 20:01
Yanlış Bilgilendirme Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
Sena sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 14:47

Xiaomi Kategorileri