Zehra sonuçtan çok memnun

Redmi Note 12 Pro 4g Cihazıma Hyperos Gelmedi.

Redmi Note 12 Pro 4g Cihazıma Hyperos Gelmedi.
Zehra
02 Şubat 2024 11:08

Merhaba Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4g telefonumun şu an ki surumu miui 14.0.5 diğer telefonlar hyper-os güncellemesi gelmesine rağmen bu cihaza güncelleme gelmedi. Bunu nasıl çözebilirim yurt dışı telefon ve global sürümü yardımcı olur musunuz. İyi günler

Yorumlar (15)

Şevval
Şevval

Merhaba Xiaomi Redmi Note 11 telefonumun şu anki sürümü mıuı 13.0.10 diğer telefonlar hyper-os güncellemesi gelmesine rağmen bu cihaza güncelleme gelmedi bunu nasıl çözebilirim yurt dışı telefon ve global sürümü yardımcı olabilir misiniz. İyi günler

Yusuf

Redmi niye 12 Pro 5 g cihazıma hyperos güncellemesi gelmedi diğer tüm cihazlarda var yd cihaz

Yusuf

Bilgilendirme için yazıyorum. Yazılım güncellemeleri bölgesel olarak gönderilir. Bu şekilde sunucularda trafik oluşturulmamış olur. İlk güncellemeyi alanlardan biriyim ama aynı diğer telefona 2 gün sonra güncelleme geldi. O yüzden biraz bekleyebilir ve güncelleme denetimini 2 ya da 3 kez deneyebilirsiniz

Nasıl denetim yapıyoruz

Oğuzhan

Banada ilkte gelmemişti, bekle birazs gelir. Tek tek dağıtılıyor şu an cihazlara.

Samet
Samet

Merhabalar bana yazın lütfen yardımcı olacağım size eğer klonlanmışsa ondan gelmiyordur gucenlleme dediğim gibi her telefona geldi

Mecit
Mecit

Benimde telefonum yurt dışı son bir aydır Instagram, WhatsApp'dan ve mesajlardan bildirim gelmiyor o yüzden hep girip bakmam gerekiyor mesajlara gelip gelmediğine bakmak için, bir baktım ki güncelleme gelmiyor hatta şöyle yazıyor aga bağlanamıyor tekrar deneyiniz diye

Bana gelmedi

Ferat
Ferat

Aynı sorun bende de var ilgilenir misiniz acaba

Burak
Burak

Samet bana da yardım eder misin bana da gelmedi güncelleme 4g benim ki de

Ömer

Samet kardeşim bana da gelmedi hala yardımcı olursan çok mutlu olurum

Recep
Recep

Güncelleme için yardımcı olursanız

Ömer

Klonlaşma nasıl oluyor. R. Bana 2 gün önce güncelleme geldi ama güncellemedim yaklaşık 1 ya da 2 saat içerisinde gitti.

Celalettin
Celalettin

Benim de Xiaomi Redmi not 12 Pro 5g güncelleme gelmedi yardımcı olur musun?

Oğuzhan

Merhaba, sorunun çözüldü mü? Aynı sorun bende de var.

Yılmaz
09 Şubat 2024 09:13
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Note 12 Pro 5g Hyperos Güncellemesi Gelmedi

Ahmet