Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Not 10s Notlarda Çökme Sorunu

01 Temmuz 2024 15:05

Notlar kısmına girip bir not klasörüne girince telefon donuyor tek çare yeniden başlatmak oluyor. Bu kadar saçma iş olmaz yaptığınız yazılıma bakın notlarıma erişemiyorum. Ekran kaydı almayı denedim telefon çöküp yeniden başlatıldığı için video kaydedilmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorun telefonda değil yayınladığınız güncellemelerde dönüş yapmanızı umuyorum.

Ecem
Ecem

Aynı sorunu bende yaşamaktayım Telefonumun markası Redmi Not 10S Normalde notlar bölümümü -unutkanlığım sağ olsun- işim ve bir öğrenci olmam gereği sık sık kullanıyorum genelde telefonumu da ve içindeki uygulamalarıda güncellemeyi sevmem çünkü sonra sistemsel hatalar meydana gelebiliyor ancak bir gaflete düşüp güncelle bildirimi gitsin diye telefonumu sistemsel olarak 1-2 kere güncelledim ve sonra notlar uygulamasına girip bir notumu açmaya çalışınca ilk telefonum dondu ne olduğunu şaşırdım açıkçası sonrasına bir de üstüne telefonum kendini yeniden başlattı ve telefon kendini yeniden başlattıktan sonra yeniden notlarımdan birine girmeye çalıştım ama gene telefonum donup kendini yeniden başlattı. Sorunu hala çözebilmiş te değilim önemli çok fazla notum var ve hiçbirine erişemiyorum. Eğer ki birisi sorunu çözümünü bulduysa sevinirim. Ne olur biri bunu nasıl çözeceğimi söylesin o notlara ihtiyacım var.

Çınar
Çınar

Vallahi aynı şeyi bende yaşıyorum "notlar" kısmına girdiğim gibi ekran donuyor ve 15 saniye sonra kendini yeniden başlatıyor. Çözümünü hâlâ bulamadım.

En son güncellemeyle de çözülmüyor el atmaları lazım artık

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Video Kayıt Çalışmıyor

16 Kasım 2023 20:05