Canan sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 17:14

Xiaomi Manisa Magnesia mağazasından güvenilir ve muhatap bulabileceğimiz umuduyla Imilab V1 robot süpürgeyi aldık. 2020 Mayıs ayında garantisine ilave olarak +1 yıl daha kasko yaptırdık. Aldıktan sonra ikinci ayda, 25.07.2022 tarihinde su haznesinde sorun olduğunu, su sızdırdığını, vidaların oksitlendiğini, çamurlaşma ve koku oluştuğunu bildirdik fakat sorun çözüme ulaşmadı. 13.08.2022'de tekrar gönderdik ve aynı sorun bir süre sonra yeniden etti. Israrla haznede sorun olduğunu bildirmemize rağmen değiştirilmedi. 05.09.2023'te yine gönderildi ve değiştirilmedi. 08.09.2023'te geri götürdük ve değişmeyen kronik sorun için 01.04.2024 tarihinde yine gönderildi, tıkanıklık oluştu. Artık hiç su akmıyor, haznede çatlak olduğunu yıllar sonra kabul ettiler ve kasko bitmiş, garanti kapsamına girmeyecek su haznesi ve batarya için 4.500₺ ödemeniz gerektiğini söylediler. Hala günlerdir mağazada bekletiliyor. 30.04.2024 tarihi itibarıyla bunu öğrendik. Zaman aşımına uğratmaya çalıştıklarını fark ettik çünkü ürün 07 Mayıs 2022'de alındı. Yaşatılan mağduriyetten ve ayıplı ürünün arkasında durulmamasından şikayetçiyim.

30 Nisan 2024 17:22

Düzeltiyorum 2022 yılında aldık robot süpürgeyi

10 Temmuz 2024 00:40
ayipli-urun-xiaomi-robot-supurge-3.jpg
ayipli-urun-xiaomi-robot-supurge-2.jpg

Mi Home Manisa Magnesia mağazasından bizi arayıp ya ürününüzü alırsınız ya da biz ana depoya yollarız burada tutmayız diye baskı gördük ürünü alma bedeli ise 1500₺ olarak iletildi (haznesi bariz çatlak ürünün) hiçbir tamirat yapılmamış ürüne bile ücret isteyen firmadan söylenen "çatlak görüntü olsa bile denemek almak zorundasınız yoksa, siz suçlu olursunuz"şeklinde uyarı tarzında bir konuşma gerçekleşti. Kesinlikle şikayetçiyiz asla bizim gibi muhatap olur güvenilir diye düşünmeyin Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdığımız konuyu bile ciddiye almadılar maalesef.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 01:37

Xiaomi Manisa Mi Home Şikayet

Özgür
04 Şubat 2024 17:51
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
29 Kasım 2024 00:35
Sorunlu Robot Süpürge Ve Yetersiz Servis Hizmeti
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
29 Kasım 2024 17:37
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Arızayı Sürekli Yaşadığım Robot Süpürge İçin Çözüm Bulunmuyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

24 Ekim 2025 20:12
Xiaomi Kategorileri