Bülent sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 18:28

27.07.2024 Cumartesi saat akşam Amazon com TR İnternet sitesinden xdrive oyuncu koltuğu aldım. Ankara Kahramankazan bayisinden 28.07.2024 tarihinde ürünüm kargo ile geldi. Ürünü teslim alırken kutunun bir kısmının tamamen parçalandığını gördüm ve video kaydıyla birlikte ürünü açtım. Tahmin ettiğim gibi ürün kullanılmış, kırılmış, kaynak yapılmış ve kaynak yaparken de kemer kısmı yanmış. 10.100 TL ödediğim ürünü kimin elinde kalırsa anlayışıyla insanlara satmaya çalışıyorlar. Yurt dışına ihracat yapan xdrive firması 3krş malını insanlara kırık, kaynak yapılmış, ve kumaşı kaynak makinesi ile yanmış vaziyette gönderirken hiç mi utanmadınız acaba diye soruyorum. Müşteri hizmetlerini arıyoruz yaz tatilinden dolayı izine çıkmışlar, bu şekilde sesli yanıt geliyor (bu da ayrı bir ayıp) WhatsApp destek hattına yazıyorum, umurlarında bile değil, mail attım dönen yok. Halen cevap gelecek. Şimdi size foto, video ve WhatsApp hattındaki yazışmaları atıyorum.
Ticaret Bakanlığı, Tüketici Hakem Heyeti, CİMER üzerinden de şikayetlerimi bildireceğim. Ayrıca sosyal medyada cevap gelmezse, kullanıcı sayısı çok fazla olan bir arkadaşımdan da paylaşıp, insanları nasıl kandırdıklarını anlatacağım.
Şikayetvar sitesi sizin insanlara gönderdiğiniz ayıplı mallarla dolu, insan olsaydınız utanırsınız.

12 Ağustos 2024 23:40

27. 07.2024 tarihinde Şikayetvar da şikayetimi bildirdim, adamların umurunda bile değil, video, fotoğraflar her şey gösteriyor zaten, teşhir, iade vb. Kullanılmış kırılmış mallarınızı insanlara satmaya utanmıyorsunuz. Malınız satana kadar değil mi. Hak yok hukuk yok, ne bekliyorsun ki Ama ilahi adalet var, Allah'a havale ettim. Bir gün bir yerinizden çıkar inşallah.

27 Ağustos 2024 18:26 (Şikayetten 28 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgünüz. İlginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz. Saygılarımızla, xDrive Müşteri Hizmetleri Ekibi

27 Ağustos 2024 18:29

WhatsApp destek hattımıza yazdım 1 a önce insan yerine alıp cevap bile yazmadınız, fotoğraflarda var, şikayeti okusaydınız görürdünüz

Muhterem
27 Ağustos 2025 21:06
Xdrive Oyuncu Koltuğunda Kırık Parça Sorunu Ve Yetersiz Destek
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Xdrive Oyuncu Koltuğunda Hayal Kırıklığı

Sinan
26 Aralık 2024 20:57
Xdrive Oyuncu Koltuğunda Hayal Kırıklığı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Xdrive Oyuncu Koltuğunda Piston Kaynaklı Sallanma Sorunu Ve Garanti Desteği Eksikliği

Yusuf
28 Ekim 2025 18:14
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
18 Şubat 2025 12:06
Kaliteli Ürün, Kötü Satış Sonrası Hizmet
Erşan sonuçtan hiç memnun değil

Xdrive Markası Oyuncu Koltuğu Memnuniyetsizliği!

Erşan
25 Eylül 2024 17:37