Erşan sonuçtan hiç memnun değil

Xdrive Markası Oyuncu Koltuğu Memnuniyetsizliği!

25 Eylül 2024 17:37

06.06.2022 tarihinde vermiş olduğum Xdrive markasının Kasırga modeli oyuncu koltuğuyla ilgili yaşadığım tatsızlığı çektiğim videoda da uzunca ifade ettim. Burada da kısaca özet geçeceğim.

Bugün itibarıyla 2 yıl 3 ay sonrasında koltuğun ilk 1 yılında günde maksimum 3 saatlik kullanımla yavaş yavaş yıprandığını ve sonraki 1 yıl 3 aylık süre zarfında nasıl paramparça hale geldiğini. Mevcut koşullarda kaplamasını delip içindeki mekanizmadan çıkan demir nedeniyle koltuğun kullanılamaz hale geldiğini anlattım.

Herhangi bir özelliği olmayan 10 yıllık ve üstelik 2. el olan bir ofis koltuğu kadar olamadığını, belirlenen fiyat etiketinin hakkını kesinlikle veremediğine de aynı şekilde değindim. Şikayetvar'da da bu anlattığıma benzer birkaç vakada görünce yalnız olmadığımı da anlamış oldum.

01 Ekim 2024 17:39 (Şikayetten 6 gün sonra)
01 Ekim 2024 20:38

Temizlik için hiçbir kimyasal kullanmadım, sadece yumuşak bir fırça yardımıyla genellikle 3 günde bir temizliğini yaptım. Ben malımın kıymetini iyi bilirim. Günlük 3 saat kullanımla bu hale geldiğinden zaten bahsettim yani kullanım sıklığı anlamında herhangi bir bahaneyi kabul etmiyorum. 2 yılda bir ürünün garanti süresi bitecek ve 3 ay sonra koltuğun içinden demir çıkacak öyle mi? Bütün bunların terleme sebebiyle olduğuna inanmamı mı bekliyorsunuz sayın yetkili. Madem ki 2 yıl 3 ayda koltuk dediğiniz gibi terleme sebebiyle bu hale geliyor, o zaman bu koltukları normal bir insana değil de terleme fonksiyonunu yerine getirmeyen canlılara satın. Müşteri memnuniyetine önem verip vermediğinizi bu konuşma belirleyecek benim için.

10 Ekim 2024 07:59

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
12 Mart 2024 22:13
Xdrive Fırtına Oyuncu Koltuğu Mağduriyeti
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
07 Haziran 2024 17:43