Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Wome Deluxe SPA Merkezinde Hayal Kırıklığı

17 Kasım 2024 12:23

Eşimle beraber Wome Deluxe otelde bulunan SPA merkezinde özel vip aile odası kiraladık. İçeriye konulan kese şampuan vb. Kişisel bakım ürünleri girişte bulunan ve SPA merkezinin sorumlusu olan E**** Hanıma sorduğum halde bize içeride bütün ürünlerin tam olduğu bilgisini verdi. Lakin içeride sadece odalara konulan minik şampuanlardan ve el sabunlarından koyulmuş. Özel kiralama biraz daha özenli olmalıydı. Zaten kiralanabilen saat süresi 1 saat en fazla 1.5 saat. İçeri girdiğimizde bizden bir gün önce giren müşterilerin kullandığı gibi kalmış olduğunu gördük. Asla temizlenmemiş, yerlerde saçlar ve kum taneleri vardı. Gider kısmında sular birikiyor. Duş kısmındaki sabunluk bölümü kırık. Hiçbir şekilde memnun kalmadım. Yüksek bir ücret ödediğimiz halde hiç memnun kalmadık. Bir daha tercih eder miyiz kesinlikle hayır. A**** Hanım bize çok överek bu odayı kiralamıştı. Önermiyorum.

Mehmet sonuçtan memnun

Wome Deluxe Hotel Hizmet Kalitesi Ve Umursamazlık

31 Temmuz 2024 00:25
"İlgileniz güzeldi. Nazik açıklamalarınız için teşekkür ederim. İnşallah çok yakında eksiklikleri düzelteceğinize dair vaatlerinizi gerçekleştirirsiniz. Gelecek sene sizinle daha güzel şartlarda tekrar görüşmek üzere."
Salih sonucu yetersiz buldu

Wome Deluxe Hotel Hastalık Sebebi Oldu.

20 Haziran 2024 00:47