Windsor Vestel Çamaşır Makinesi E01 Hatası Düzelmiyor

Windsor Vestel Çamaşır Makinesi E01 Hatası Düzelmiyor
Rukiye
19 Nisan 2024 16:15

Windsor ws 2912 w model çamaşır makinesi E01 hatası
      Ben 2021 yılında Windsor ws 2912 w model çamaşır makinesi aldım. Çamaşır makinesini aldıktan 1 ay sonra E01 hatası ara sıra vermeye başladı, sürekli şehir dışına çıktığım için, servisi arayamadım.
      Yaklaşık 1 yıl sonra servisi aradım, gelen teknik servis elemanı çamaşır makinesi kapağını menteşe kısmını hafifçe kaldırdı ve düzeldi. Bende ne oldu diye sordum. O da" E01 hata mesajı vermiyor. Bu nedenle bir şey yapamam." dedi, peki nasıl olacak o zaman diye sordum. Hata E01 mesajı verdiğinde "Resim veya video çek" dedi. Tamam dedim, yapacak bir şey yok... 5-6 kez makineyi kullandıktan sonra aynı hata E01 Hata mesajı vermeye başladı.
6. Defa servis geldi.
En son servisten gelenler, baktılar video çektiler, fabrika ile görüşeceklerini söylediler. 2 gün sonra servisten bir bayan aradı. Bana kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Çamaşır makinesinin kapağına yük bindirerek kapattığımdan olduğunu söyledi. Tekrar kilit, kapak, menteşe vb. Değişecekse benim hatam olduğu için ücret ödemem karşılığında yapacaklarını söylediler.
      Makinenin çalışacak mı yoksa hata mı verecek diye başında beklemekten yoruldum. Üstüne üstlük bir de beni suçluyorlar, mazeret çok saçma çamaşır makinesinin kapağına nasıl bir yük bindirebilirsin. 35 yıldır makine kullanıyorum.
       Benim istediğim baştan itibaren E01 Kapak hatasının giderilmesi ya da makinenin değiştirilmesi tabi ki sorun vermeyen bir makine istiyorum. Vestel'e mail attım. Dönüş yapan olmadı

windsor-vestel-camasir-makinesi-e01-hatasi-duzelmiyor-1.docx

Vestel Çamaşır Makinesi E01 Hatası Verdi Bir Ayı Geçti Servis Hala Yapamadı

Eyüp
13 Nisan 2024 16:59
Vestel Çamaşır Makinesi E01 Hatası Verdi Bir Ayı Geçti Servis Hala Yapamadı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 20:32
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
29 Haziran 2024 14:42
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 2 Aylık Çamaşır M. Duman Yanık Kokusu Geldi Kullan Diyor

Kemal