Wiky Watch 4s Saat IP67 Olmasına Rağmen Su Geçirmesi Ve Ücretli Tamir

03 Ekim 2023 09:41

Merhabalar,
Oğlum için Wiky Watch tan 4S saat aldım. Su geçirmezlik özelliği ile satılan bu saat, üstelik kataloglarında IP67 olarak belirtilmesine rağmen oğlumun elini yıkaması sırasında su kaçması ile bozuldu. Servis garanti kapsamına girmediğini ve bunun için 2.800 TL para istediğini belirtti. IP67 sınıfında olduğu belirtilen bir ürünün kataloglarda da belirtildiği gibi derin suya ve toza karşı dayanıklı olması gerekirken el yıkamada ufak bir su temasında bozulması anlamsızdır. Ekte dokümanları da ekliyorum.

Ürünümün ücretsiz olarak onarılmasını veya yenisi ile değiştirilmesini bekliyorum.

2023/0606.2784 numarası ile Tüketici Mahkemesi'ne de başvuruda bulunduğumu beyan ederim.

wiky-watch-4s-saat-ip67-olmasina-ragmen-su-gecirmesi-ve-ucretli-tamir-4.pdf
wiky-watch-4s-saat-ip67-olmasina-ragmen-su-gecirmesi-ve-ucretli-tamir-3.pdf
wiky-watch-4s-saat-ip67-olmasina-ragmen-su-gecirmesi-ve-ucretli-tamir-2.pdf
wiky-watch-4s-saat-ip67-olmasina-ragmen-su-gecirmesi-ve-ucretli-tamir-1.pdf
04 Ekim 2023 12:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Ekim 2023 13:48
Wiky Watch 4s Saat IP67 Olmasına Rağmen Su Geçirmesi Ve Ücretli Tamir

Merhabalar, Kusura bakmayın lütfen ama ben kataloglarınızda yazan IP67 değerine göre ekli açıklamada ne olduğu belirtilmiştir. 7 rakamının ne anlama geldiğini resimden görebilirsiniz. ( Suya 30 dakika’dan kısa süreli daldırmalara karşı dayanıklılık: Suya düşmeye, kısa süreli su baskınlarına karşı koruma.) Sorun değil hukuki süreci başlattım, ne kadar verillirse kabulümdür. Ben indirimi de kabul etmedim çünkü verdiğiniz katalog değerlerine göre hareket edilmelidir.

21 Aralık 2023 16:13

2 aydır tüketici heyetine cevap vermeniz bekleniyor lütfen iletir misiniz madem kendinizi haklı görüyorsunuz.

Galip sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 15:27
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
05 Eylül 2023 18:43
"Selim beye teşekkürler"

21 Ağustos 2023 13:22

08 Aralık 2023 11:54
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 14:49
Wiky Watch Çocuk Saati Suya Dayanıklılık Sorunu Ve Servis Problemleri