Sevcan sonuçtan memnun

Weltew Home Fethiye Koltuk Takımı 1 Yıldır Yıldırdı

26 Kasım 2023 02:07
Sevcan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum kumaş değiştirilmesiyle giderildi bu konuda basta Aliağa Weltew Home Melike hanimin desteği ve ilgisine her seferinde yardımcı olabilmek adına saatlerce uğraşan teknik servise çok teşekkür ediyorum”

Weltew Home'dan 16 Mayıs 2022'de teslim aldığım Fethiye koltuk takımını kullanmaya başladıktan birkaç hafta sonra kumaşları gevşemeye ve potluklar oluşmaya başladı. Kısa süre sonra süngerleri çöktü. 25 Haziran 2022'de servis talebi açtırdım ve 11 Ağustos 2022'de germe işlemi yapıldı. 23 Şubat 2023'te çöken yerlere besleme işlemi yapıldı. Kumaşlar yeniden gevşeyerek potlaştı ve 5 Nisan 2023'te tekrar germe işlemi yapıldı. Bu işlem yapılırken iç kumaş dikişleri patladı ve orta bölümdeki sünger yerleri ayrıldı. Koltuk üst kısmındaki dişli yerler gerilmekten delik delik oldu. Kol dayama yerleri sallanmaya başladı ve her servise girişte daha da kötü bir hale geldi. Ayrıca servis, koltuğu götürebileceklerini söyleyip tadilat işleminin uzun süreceğini, taşıma esnasında ürünün iskelet kısmının başına gelecek herhangi bir hasardan sorumlu olmadıklarını belirtti. Bu süre ne kadar olacak ve başına ne gelebilir? Bir sene önce alınmış bir koltukta bu kadar problem yaşamak normal mi? Ürün şu an piyasada tekli üçlü koltuk olarak 23 bin lira gibi bir rakamla satılıyor. Bu para kolay kazanılmıyor, el insaf.

28 Kasım 2023 08:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm birimimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, -Weltew Çözüm Merkezi

30 Kasım 2023 08:53

Görüşmeler yapıldı kumaş değişimi yapılacak bekliyoruz

29 Nisan 2024 00:19

06 Mayıs 2024 10:36

Dilara

Sevcan hanım merhaba bende bu takımı almaya düşünüyordum şikayetiniz gectımız model olarak nasıl

Dilara

Kumaştan dolayı anladığım kadarıyla model bende çok beğendim bana atma şansınız var mı fotoğraflarını hesabımı versem

Sevcan

Model olarak çok beğendiğim için aldım kumaşı zamanla soluyor ve salma yapıyor bu da potluk oluşturuyor sorunumla alakalı her seferinde sağ olsunlar teknik servis geldi ama kumaşı gerdikçe dikiş yerlerinden açma yaptı kumaş değişimini fabrika kendinden yapmıyor aldığım mağaza bu konuda çok ilgiliydi ve masrafı kendileri karşıladı eğer koltuk alma fikriniz varsa bu modeli önermiyorum

14 Ocak 2024 17:25
Weltew Home'dan Alışveriş Pişmanlığı Ve Kusurlu Ürünler
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
01 Ekim 2023 19:16
Weltew Home Berjerde Zımba Teli Ve Yırtık/ Rengi Değişmeye Başlayan Kanepe
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 07:07